iPhone 6s telefonum var 4 aylık kullanım süresi yeni doldu e devlet üzerinden uzatma yapılabiliyor fakat benim pasaportum yok başkasının pasaportu üzerine uzatma yapsam telefonu kendi hattım ile kullanabilirmiyim acaba ?
Uzatma için para vermeyeceğim hocam geçici 2 aylık uzatmadan bahsediyorum e devlet üzerinden yapılanUzatma parasına başka bir 6S alabilirsiniz. Ciddi olmadığınızı düşünüyorum.
onu ülkeye giriş çıkış yapanlar üzerinden yapıyorlar 2 aylık 50tl gibi bir fiyat istiyorlarUzatma için para vermeyeceğim hocam geçici 2 aylık uzatmadan bahsediyorum e devlet üzerinden yapılan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzatma için para vermeyeceğim hocam geçici 2 aylık uzatmadan bahsediyorum e devlet üzerinden yapılan
Yani benim tanıdık bir arkadaşım var onun üzerinden yapacağız ben kendi hattımla kullanabiliyorum değil mi ?onu ülkeye giriş çıkış yapanlar üzerinden yapıyorlar 2 aylık 50tl gibi bir fiyat istiyorlar
evet kullanabilirsinizYani benim tanıdık bir arkadaşım var onun üzerinden yapacağız ben kendi hattımla kullanabiliyorum değil mi ?