çok düşünme bence bende s23 ultra vardı iphone 15 plus ile arasında kalmıştım s23 ultra almıştım sonrasında pişman oldum bataryası 1-2 yıl içinde %25-30 gibi bir performans kaybetti keşke dedim 15 plus alsaydımArkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
Ne için kullanıcagına bağlı samsung mu iphone mu olduguArkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
Bu fiyata honor 600 alArkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
samsungun amiral gemisi olan telefon çıktığı ay almıştım böyle kronik problemli bir amiral gemisi çıkarıyorsa zaten pek de mantıklı değil samsung telefon almakKronik telefon almışsın dostum
S22 idi o ben karistirmisim benim hatamsamsungun amiral gemisi olan telefon çıktığı ay almıştım böyle kronik problemli bir amiral gemisi çıkarıyorsa zaten pek de mantıklı değil samsung telefon almak
s22 hakkında millet baya bir olumsuz yorum yorum yapıyordu hatırlıyorum bende o yüzden biraz önyargılıydım s23 ultrayı alırken ama yinede alıyım dedim 100x zoom ve 50 mp kamera gözümü boyadı sonrasında pişman oldum iphone ların ömrü daha uzun bu bilinen bir gerçek öyle senede 1 kere telefon değiştiren birisi değilseniz bence samsung'un amiral gemileri alınmazS22 idi o ben karistirmisim benim hatamBence Samsung'un arayüz biraz ağır eski modeller bende de takılırdı
O zaman a57 al geç başka 0 model yok zatenSamung ve apple dışında düşünmüyorum
Beyler yine diyorum da bir toplantıya veya elit bir ortama su telefonlarla girin millet arkasıyla güler. Oyun veya kamera telefonu olarak alınır sadeceBu fiyata honor 600 al
Aynı fiyat bandında bir tek a57 var ve her konuda yerden yere vuruyor (ekran batarya şarj sağlamlık kamera hepsinde daha iyi)Beyler yine diyorum da bir toplantıya veya elit bir ortama su telefonlarla girin millet arkasıyla güler. Oyun veya kamera telefonu olarak alınır sadece
İşte girmediğin için anlamıyorsun.Aynı fiyat bandında bir tek a57 var ve her konuda yerden yere vuruyor
Başlarım tasarımına ki kötü de değil bu kötüyse s27 serisi çöp oğlu coptur çünkü onlar da buna benzer çıkaracak