iphone karşıtıydım 15pro max gördüm tamda telefon değişeceğim bi zamana denk geldi akışkan olması dokusu falan nedense kendisine çekti beni s24 alıcaktım ama şimdi ikii arasında kaldım benim aradığım şey kalite akıcılık yardım edin
Knk çok paran mı var? Yani mercedese biniyorsun villan var falan. O zaman 15 pro max i gömçür. Veya iş miş gereği lazımsa hadi bida gömçür. Ama bana sorcak olursan S24 al. Parayı bu dönemde mantıklı harcamak lazım.iphone karşıtıydım 15pro max gördüm tamda telefon değişeceğim bi zamana denk geldi akışkan olması dokusu falan nedense kendisine çekti beni s24 alıcaktım ama şimdi ikii arasında kaldım benim aradığım şey kalite akıcılık yardım edin
içerik üretmiyorsan iphone'a para vermeye gerek yok s23 ultra da alabilirsiniphone karşıtıydım 15pro max gördüm tamda telefon değişeceğim bi zamana denk geldi akışkan olması dokusu falan nedense kendisine çekti beni s24 alıcaktım ama şimdi ikii arasında kaldım benim aradığım şey kalite akıcılık yardım edin
s24 ve 15pm arasında kalmak garip olmuş paran varsa 15pm alıp geç tabii kiiphone karşıtıydım 15pro max gördüm tamda telefon değişeceğim bi zamana denk geldi akışkan olması dokusu falan nedense kendisine çekti beni s24 alıcaktım ama şimdi ikii arasında kaldım benim aradığım şey kalite akıcılık yardım edin