Neler Yeni

Çözüldü✓ Iphone portre çalışmıyor

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Merhaba, 2 hafta önce almış olduğum iphone 13 pro maxte portre modu çalışmamaya başladı, portreyi açınca bulanıklaşıp donuyor. Telefonu 2 gün önce yere düşürdüm. Diğer modlar çalışıyor, ön kamera portre çalışıyor ama arka portre çalışmıyor. Sebebi ve çözümü nedir?

Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Farex

80+ Silver
Açıkçası sensörün arızalanma yada portre kamerasının arızalnma ihtimali de var şöyle yap, derinliği ayarla eğer derinlik arttıkça yapıyorsa kamera arızası olabilir yada sensör.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası sensörün arızalanma yada portre kamerasının arızalnma ihtimali de var şöyle yap, derinliği ayarla eğer derinlik arttıkça yapıyorsa kamera arızası olabilir yada sensör.
Direkt açılmıyor hocam portreye geçince kamera çalışmıyor

Farex

80+ Silver
Direkt görüntü gelmiyor portreye geçince
Yani uygulama kapanmıyor değil mi? Eğer öyle ise maalesef ya sensör yada kamera arızası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son oalrak cihazı kapatıp aç beta sürüm kullanıyorsan betadan çık eski sürüme geç.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani uygulama kapanmıyor değil mi? Eğer öyle ise maalesef ya sensör yada kamera arızası.

Son oalrak cihazı kapatıp aç beta sürüm kullanıyorsan betadan çık eski sürüme geç.
Kamera kapanmıyor fakat portreye geçince donutor görüntü vermiyor bi önceki kamera modunun görüntüsünü bulanıklaştırıp öyle kalıyor. 18.0.1 sürümünde ne yapmamı önerirsiniz

Farex

80+ Silver
Kamera kapanmıyor fakat portreye geçince donutor görüntü vermiyor bi önceki kamera modunun görüntüsünü bulanıklaştırıp öyle kalıyor. 18.0.1 sürümünde ne yapmamı önerirsiniz
Eğer beta sürümü değilse ki değil bu bahsettiğin durum kamera arızası yada sensör arızasından kaynaklanıyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Arda Teksin
Merhaba, 2 hafta önce almış olduğum iphone 13 pro maxte portre modu çalışmamaya başladı, portreyi açınca bulanıklaşıp donuyor. Telefonu 2 gün önce yere düşürdüm. Diğer modlar çalışıyor, ön kamera portre çalışıyor ama arka portre çalışmıyor. Sebebi ve çözümü nedir?

Yardım eden herkese teşekkür ederim.
hocam cihaz yenilenmişmi yoksa yurtdışı sıfır kutu altında satılan cihazmı?

eğer yurtdışı olarak aldıysan birde kapalı kutu olarak şimdiden geçmiş olsun diyorum o cihazın üretimi 3 yıl önce durdu aldığınız cihaz büyük ihtimalle toplama içi açılıp dandik parça takılan bir cihaz yenilenmiş telefonunda bir farkı yok neredeyse aynılar yani kısacası 3 yıl önce üretimi durmuş bir telefonu neden aldınız?

Farex

80+ Silver

eğer yurtdışı olarak aldıysan birde kapalı kutu olarak şimdiden geçmiş olsun diyorum o cihazın üretimi 3 yıl önce durdu aldığınız cihaz büyük ihtimalle toplama içi açılıp dandik parça takılan bir cihaz yenilenmiş telefonunda bir farkı yok neredeyse aynılar yani kısacası 3 yıl önce üretimi durmuş bir telefonu neden aldınız?
Zaten her ikisi de aynı anlam taşıyor türkiye de bir dümen dönüyor aklın durur :D dediğin gibi fp pro tarzı firmalara gönderip parası ne ise kamera değişimi yapacak başka alternatif yok.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Arda Teksin
Beta değil hocam.

2. El yurt dışı

Portre 3x e alınca çalışıyor ama 1x de çalışmıyor

hocam malesef dediğimiz gibi cihaz toplama ileride umarım daha fazla sorun çıkartmaz. Ücreti neyse yaptırman lazım.

Top Bottom