shiedabro
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,459
- İsim
- Burak Doğan
Arkadaşlar şimdi benim appstore'a kayıtlı bir mobil ödeme yöntemim var bu yönteme bağlı youtube premium ve icloud üyeliği var 50gb ve mobil ödeme limitim 150 tl, bu abonelik siparişleri başarıyla gerçekleşiyor ve bunlardan ayrıda appstore'da ayrı bir aboneliğim yok sadece 2 tane var, bunun dışında apple tarafından mobil ödememden para çekilmeye çalışıyor vodafone üzerinden sms gelince fark ettim bu konu hakkında vodafone'u aradım apple tarafından çekiliyor denildi bu konu hakkında apple destek ile konuşun çekilmeye çalışan ücretin detayını söylesinler, aradım apple desteği kadın diyor ki biz sistemde göremiyoz neyin çekildiğini görmemiz için kartınızdan veya mobil ödemenizden ücretin çekilmesi lazım, peki dedim çekilirse görebilir misiniz hangi uygulamanın çektiğini onuda göremeyiz bankada göremez kimse göremez diyor yardımcı olmadı gitti bu nasıl bişeydir arkadaş ben kartımı mobil ödememi appstore'a ekleyemiyorum bişeyler çekilmeye çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada mobil ödemeden para çekilmedi limit yetersiz olduğu için yeterli olsa çekicek birşeylerArkadaşlar şimdi benim appstore'a kayıtlı bir mobil ödeme yöntemim var bu yönteme bağlı youtube premium ve icloud üyeliği var 50gb ve mobil ödeme limitim 150 TL, bu abonelik siparişleri başarıyla gerçekleşiyor ve bunlardan ayrıda appstore'da ayrı bir aboneliğim yok sadece 2 tane var, bunun dışında apple tarafından mobil ödememden para çekilmeye çalışıyor vodafone üzerinden sms gelince fark ettim bu konu hakkında vodafone'u aradım apple tarafından çekiliyor denildi bu konu hakkında apple destek ile konuşun çekilmeye çalışan ücretin detayını söylesinler, aradım apple desteği kadın diyor ki biz sistemde göremiyoz neyin çekildiğini görmemiz için kartınızdan veya mobil ödemenizden ücretin çekilmesi lazım, peki dedim çekilirse görebilir misiniz hangi uygulamanın çektiğini onuda göremeyiz bankada göremez kimse göremez diyor yardımcı olmadı gitti bu nasıl bişeydir arkadaş ben kartımı mobil ödememi appstore'a ekleyemiyorum bişeyler çekilmeye çalışıyor