Neler Yeni

iPhone rezilliği gibi bir şey

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar şimdi benim appstore'a kayıtlı bir mobil ödeme yöntemim var bu yönteme bağlı youtube premium ve icloud üyeliği var 50gb ve mobil ödeme limitim 150 tl, bu abonelik siparişleri başarıyla gerçekleşiyor ve bunlardan ayrıda appstore'da ayrı bir aboneliğim yok sadece 2 tane var, bunun dışında apple tarafından mobil ödememden para çekilmeye çalışıyor vodafone üzerinden sms gelince fark ettim bu konu hakkında vodafone'u aradım apple tarafından çekiliyor denildi bu konu hakkında apple destek ile konuşun çekilmeye çalışan ücretin detayını söylesinler, aradım apple desteği kadın diyor ki biz sistemde göremiyoz neyin çekildiğini görmemiz için kartınızdan veya mobil ödemenizden ücretin çekilmesi lazım, peki dedim çekilirse görebilir misiniz hangi uygulamanın çektiğini onuda göremeyiz bankada göremez kimse göremez diyor yardımcı olmadı gitti bu nasıl bişeydir arkadaş ben kartımı mobil ödememi appstore'a ekleyemiyorum bişeyler çekilmeye çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şimdi benim appstore'a kayıtlı bir mobil ödeme yöntemim var bu yönteme bağlı youtube premium ve icloud üyeliği var 50gb ve mobil ödeme limitim 150 TL, bu abonelik siparişleri başarıyla gerçekleşiyor ve bunlardan ayrıda appstore'da ayrı bir aboneliğim yok sadece 2 tane var, bunun dışında apple tarafından mobil ödememden para çekilmeye çalışıyor vodafone üzerinden sms gelince fark ettim bu konu hakkında vodafone'u aradım apple tarafından çekiliyor denildi bu konu hakkında apple destek ile konuşun çekilmeye çalışan ücretin detayını söylesinler, aradım apple desteği kadın diyor ki biz sistemde göremiyoz neyin çekildiğini görmemiz için kartınızdan veya mobil ödemenizden ücretin çekilmesi lazım, peki dedim çekilirse görebilir misiniz hangi uygulamanın çektiğini onuda göremeyiz bankada göremez kimse göremez diyor yardımcı olmadı gitti bu nasıl bişeydir arkadaş ben kartımı mobil ödememi appstore'a ekleyemiyorum bişeyler çekilmeye çalışıyor
bu arada mobil ödemeden para çekilmedi limit yetersiz olduğu için yeterli olsa çekicek birşeyler

Xiatis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Kul
Apple neden senden para çekmeye çalışsın ki iMessage ile alakalı falan mı acaba? Para çekmeye çalışırken ne yazıyor ve hangi uygulamadan görüntülüyorsun bunu? ss atabilirsin istersen

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple neden senden para çekmeye çalışsın ki iMessage ile alakalı falan mı acaba? Para çekmeye çalışırken ne yazıyor ve hangi uygulamadan görüntülüyorsun bunu? ss atabilirsin istersen
Bana gelen tek mesaj bu;

Mobil odeme islem bazli limitiniz 150.0 TL olup, gerceklestirmek istediginiz alisveris icin yeterli limitiniz olmadigi icin isleminizi gerceklestiremiyoruz. Limit detaylarinizi ogrenmek icin MOBILODEME LIMIT yazip 7878'e gonderebilirsiniz. B003

Sadece Youtube Premium ve iCloud aboneliğim var onlarda alınıyor mobil ödemeden başka bir aboneliğim veya sipariş talebim yok.

Xiatis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Kul
Bana gelen tek mesaj bu;

Mobil odeme islem bazli limitiniz 150.0 TL olup, gerceklestirmek istediginiz alisveris icin yeterli limitiniz olmadigi icin isleminizi gerceklestiremiyoruz. Limit detaylarinizi ogrenmek icin MOBILODEME LIMIT yazip 7878'e gonderebilirsiniz. B003

Sadece Youtube Premium ve iCloud aboneliğim var onlarda alınıyor mobil ödemeden başka bir aboneliğim veya sipariş talebim yok.
bu kadar bilgiyle ne olduğunu anlamak imkansız. düşün nereye mobil ödeme talimatı vermiş olabilirsin veya numaranı girmiş olabilirsin diye. Genelde doğrulama koduyla çekilir o para durduk yere çekilmez onu da kontrol et derim. Bir şey gözükmüyorsa yapacak bir şey yok gibi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
bu kadar bilgiyle ne olduğunu anlamak imkansız. düşün nereye mobil ödeme talimatı vermiş olabilirsin veya numaranı girmiş olabilirsin diye. Genelde doğrulama koduyla çekilir o para durduk yere çekilmez onu da kontrol et derim. Bir şey gözükmüyorsa yapacak bir şey yok gibi
Vodafone bana apple tarafından çekilmeye çalışılmış dedi bende apple'a ulaştım zaten başka yerlerde kullanmıyorum mobil ödemeyi sadece premium ve icloud için kullanıyorum.

Xiatis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Kul
Vodafone bana apple tarafından çekilmeye çalışılmış dedi bende apple'a ulaştım zaten başka yerlerde kullanmıyorum mobil ödemeyi sadece premium ve icloud için kullanıyorum.
Apple çekmeye çalıştıysa sorun yok zaten bi yanlışlık olursa iade ederler

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Apple çekmeye çalıştıysa sorun yok zaten bi yanlışlık olursa iade ederler
3 defa çekmeye çalışmış durduk yere çekmesi kıl etti zaten bi sipariş geçmedim bir yere abone olmadım limit olsa kim bilir ne çekecekti

Ekler

• IMG_0308.png
    IMG_0308.png
    416.6 KB · Hit: 33
Top Bottom