iphone şarj kablosu orjinal mi?

miraqa99

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Merhaba arkadaşlar a101 online mağazadan iphone şarj kablosu satın aldım ama kabloda seri no yok kutuda seri no yazdığını bilmiyordum ordada yok hiç iphone ürünlerini kullanmadım cok bilgisizim ama videoaya almıştım açarken. muşteri hizmetleri ile konuştum biz orjinal satıyoruz dediler madem orjinal seri no su nerede dedim? Bana destek kaydı açtıklarını ve mail yoluyla geri döneceklerini soyledier. kutudan çıkan kıtapcıkların yılları ve numaraları tutmuyor. ama ürünün giriş portları cok temiz ve kaliteli birebir orjinaldeki gibi. Fotoları aşağıya bıraktım lütfen bakar mısınız?
WhatsApp Görsel 2024-01-29 saat 14.31.19_ba52f7eb.jpg
WhatsApp Görsel 2024-01-29 saat 14.37.30_72bf362c.jpg

hocam benim bildiğim iphone tüm ürünlerinde seri numarası var kablodan başlığa kadar

hocam benim bildiğim iphone tüm ürünlerinde seri numarası var kablodan başlığa kadar
hocam gözlüksüz bakmışım gördüm şimdi baskısı çok zor görünüyor o kodu yazdım geçerli bir kod yaz uyarısı aldım

Merhaba arkadaşlar a101 online mağazadan iphone şarj kablosu satın aldım ama kabloda seri no yok kutuda seri no yazdığını bilmiyordum ordada yok hiç iphone ürünlerini kullanmadım cok bilgisizim ama videoaya almıştım açarken. muşteri hizmetleri ile konuştum biz orjinal satıyoruz dediler madem orjinal seri no su nerede dedim? Bana destek kaydı açtıklarını ve mail yoluyla geri döneceklerini soyledier. kutudan çıkan kıtapcıkların yılları ve numaraları tutmuyor. ama ürünün giriş portları cok temiz ve kaliteli birebir orjinaldeki gibi. Fotoları aşağıya bıraktım lütfen bakar mısınız?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
etiketlerine bakılırsa orijinal değil ama yüzde yüz bir şey söyleyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,935
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri