SaykoGrade
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
1500 tl vermek istemiyorum aynı kaliteden ucuza nereden bulabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var mı
hocam onların da fiyat olarak apple den aşşağı kalır bir yanı yok maalesef . teşekkür ederim bu arada öneriniz için . siz kendiniz mcdodo mu kullanıyorsunuz ?Mcdodo ürünlerini alabilirsin tamamen orjinal gibi çalışır
evet hocam kablom orjinal apple fakat adaptörüm mcdodo 30wattlık bir adaptörhocam onların da fiyat olarak apple den aşşağı kalır bir yanı yok maalesef . teşekkür ederim bu arada öneriniz için . siz kendiniz mcdodo mu kullanıyorsunuz ?
anladım ben de öyle yapayım mademevet hocam kablom orjinal apple fakat adaptörüm mcdodo 30wattlık bir adaptör
amazonda baseus var en kalitelisi diyebilirimAlıntıyı görüntüle
var mı
Batarya 650tl kablo 650tl apple kendi sitesinde ama kabloya 650 tl vermek değer mi orası biraz düşündürüyor ben kendime orj başlık ama çakma kablo ile kullanacağımAlıntıyı görüntüle
var mı
link var mıamazonda baseus var en kalitelisi diyebilirim
Mfi lisanslı ürünleri alabilirsin. Anker in güzel adaptörleri var.
link var mı hocamAlacaksan Spigen Almaya Bak Apple İle Anlaşmalı Diye Biliyorum .
Adaptör ; https://www.hepsiburada.com/spigen-...ce=pc&utm_term=k&v=1.91.3&wt_pc=akakce.c.k.pclink var mı
şöyle bir ürün buldum
link var mı hocam
adaptör bayağı iyiymiş . kablo olarak attığım linktekini alsam memnun eder mi hocam ? veya spigenin bu modelde şarj kablosu var mı ?