Yardım IPhone şarj sağlığıma ne oluyor?

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
19
1 hafta ya da 1.5 hafta önce 99düşmüştü bugun bakayım dedim 98e düşmüş ne oluyor anlam veremedim telefondan soğdum

Ekler

• IMG_1317.webp
    IMG_1317.webp
    82.4 KB · Hit: 63
173 cycle için %2 azalma kötü değil.

İlk düşüş her zaman uzun sürer çünkü üretimde normalden yüksek kapasiteli çıkıyor ama diğer düşüşlerde standart kayıp oluyor.

173 dongu ıcın ıyı bence

İlk düşüş her zaman uzun sürer çünkü üretimde normalden yüksek kapasiteli çıkıyor ama diğer düşüşlerde standart kayıp oluyor.
Ama 1 hafta içinde düştü bidaha bütçe toparlarsam ilk iş değişicem telefonu 16 kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişmeye normalde niyetim yoktu

Düzenli düşecek diye bir şey yok, bundan dolayı telefondan soğuman anlamsız. 729 döngü, %85 sağlıktan selamlar.

Sizinkide fazla düşmüş gibi geldi
Düşsün. Kullanmak için aldım, benim için bir problem yok. Arabada CarPlay için daima şarja takmış oluyorum, her yere arabayla gidince şarj problemi yaşamıyorum. Yurt dışı seyahatlerim için de powerbank var, zaten 17PM de olsa benim için gün boyu yetmeyecek.

Düşsün. Kullanmak için aldım, benim için bir problem yok. Arabada CarPlay için daima şarja takmış oluyorum, her yere arabayla gidince şarj problemi yaşamıyorum. Yurt dışı seyahatlerim için de powerbank var, zaten 17PM de olsa benim için gün boyu yetmeyecek.
Babamda 14 pro varda oda ilk çıktığında almıştı onunki 87 mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda habire CarPlay’e felan takar 20 80 felan dinlemez ama yine iyi bi sağlığı var

Benim kisisel kanaatim, kullanimdan kullanima degisir ama yillik yuzde on dususun normal oldugunu dusunuyorum. 10-12 arasi yillik dusus yani aylik yuzde bir gayet normaldir. benim telefonum suanda tam bu sekilde ilerliyor. ama duzenli gidecek diye bisey yok, iki ay once yuzde 86ya dustu ogun bugundur hic degismedi. ama sonuc olarak her ay yuzde bir gibi bir durum var

Geri