Biraz çok ama sadece bu veriden net bir şey anlaşılmaz belki o ara arkada bir işlem yapmıştır cihaz yeni güncellemeyi indirmek fotoğraf yedeklemek vs.Alıntıyı görüntüleMerhaba iyi akşamlar herkese bugün sabah telefonumu %100 şarj yapıp şarjdan çıkarttım bugün telefona çok fazla bakmadım toplamda 2 saat 33 dakika bakmışım ve şuan şarjım %57 bu normalmidir? Bana çok fazla düştü gibi geldi o yüzden sormak istedim telefon modeli iPhone 16 pro Max pil sağlığı %100
Tek bu grafikle normal ya da az demek pek doğru olmaz. Diğer günlerin üstüne gelip küçük küçük resimler ekleyip paylaşırsan iyi olur. Bazen böyle az değerler alınabilmekte.
Fotoğraf yedekliyemiyor iCloud doldu güncelleme de yüklemedi ben kendim yüklüyorum her zaman bugün full mobil veri açıldı o yüzdenmi oldu bilmiyorumBiraz çok ama sadece bu veriden net bir şey anlaşılmaz belki o ara arkada bir işlem yapmıştır cihaz yeni güncellemeyi indirmek fotoğraf yedeklemek vs.
Grafikte günleri tek tek seçip kaç saat kullanılmış pil oranına göre onu tam görsem çok daha iyi olur. 5 saat ortalama hep alıyorsan az gibi geldi bana. Ekran parlaklığın fulde mi?Alıntıyı görüntüle
Merhaba fotoğrafı yükledim istediğiniz gibi bir bakabilirmisiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraf yedekliyemiyor iCloud doldu güncelleme de yüklemedi ben kendim yüklüyorum her zaman bugün full mobil veri açıldı o yüzdenmi oldu bilmiyorum
Grafikte günleri tek tek seçip kaç saat kullanılmış pil oranına göre onu tam görsem çok daha iyi olur. 5 saat ortalama hep alıyorsan az gibi geldi bana. Ekran parlaklığın fulde mi?
Bak mesela aşağıdaki grafikte 8 saat kullanım ıphone 13 ortalama %20 parlaklık pil sağlığı %85. Bu uç bir örnek. 5-6 saat aldığımda oluyor. Kimi zaman 5 saati bile görmeyebiliyor.
TamamdırTelefonu hızlı şarj ile şarj etmeyin
Bak mesela bu değerler normal. Arada böyle az olabiliyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Görselleri yükledim parlaklar genellikle %60-%70 arasında oluyor ama bütün gün mobil veri açık oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır
Hocam geçen bi test videosu gördüm hiç etkilenmiyordu telefonbu şekilde hızlı sarjdan vs. ihmal edilecek seviyede fark vardıTelefonu hızlı şarj ile şarj etmeyin
Etkileniyor knka bizzat test de ettim hem hızlı şarj da çabuk ısınıyor batarya ve zarar veriyor yavaş etmesi daha sağlıklı daha kararlı doluyor ben 10w ile şarj ediyorum 14 pro Max var ve pilini hiç değişmedimHocam geçen bi test videosu gördüm hiç etkilenmiyordu telefonbu şekilde hızlı sarjdan vs. ihmal edilecek seviyede fark vardı
Ne kadar oldu alalı? 2 yıl 8 ay ıphone 13 %84 sağlık. Hiç dikkat etmem. Çoğu zaman sarjı bittiğinden kapanıyor.Etkileniyor knka bizzat test de ettim hem hızlı şarj da çabuk ısınıyor batarya ve zarar veriyor yavaş etmesi daha sağlıklı daha kararlı doluyor ben 10w ile şarj ediyorum 14 pro Max var ve pilini hiç değişmedim
14 pro Max knka işte 3 sene olmuştur 86 da şuan bende sadece 20 nin altında şarja takıyorum 90 da filan alıyorum şarjda iken kullanmıyorum yavaş şarj ediyorumNe kadar oldu alalı? 2 yıl 8 ay ıphone 13 %84 sağlık. Hiç dikkat etmem. Çoğu zaman sarjı bittiğinden kapanıyor.![]()