Media markette satılan yenilenmiş telefonlar diğer yenilenmiş telefon satan sitelere göre çok daha iyi anneme geçen yıl 7 aldık hala taş gibi kullanıyor en ufak arızası olmadı ama se alınmaz bu zamanda maalesef pili orijinal 100 bile olsa dayanmıyor geçenler de elime geçmişti 3 saat bile alamadım ekran süresiMediamarkt da 12599 TL'ye sıfırdan farksız pil olarak da 90+ çiziksiz yenilenmiş telefon var sizce alınır mı kaç yıl sonra desteği biter
aslında pil olarak çok sıkıntı olmaz bana genel olarak desteği yakın zamanda bitmezse benim için yeterMedia markette satılan yenilenmiş telefonlar diğer yenilenmiş telefon satan sitelere göre çok daha iyi anneme geçen yıl 7 aldık hala taş gibi kullanıyor en ufak arızası olmadı ama se alınmaz bu zamanda maalesef pili orijinal 100 bile olsa dayanmıyor geçenler de elime geçmişti 3 saat bile alamadım ekran süresi
iphone 11 yenilenmiş olanı mediamarkt da 18000 civarı sahibinden de de temiz bulamam diye düşünüyorumiphone 11 öneririm yerine. ikisinin de ömrü aynı ios 18 alacak en eski çip a12 çipi yani xr xs modelleri. onlar sonra güncelleme almayacak. sonra sıra a13 için gelecek. se önermem yine de.
iphone kullanan 10 kişiden 5inde 11 var herkeste görüyoruz. en çok ilan da 11dir muhtemelen sahibindende. se en son ios 18 alacak 19 ip11 alabilir ama se alamaz 3gb ram var.aslında pil olarak çok sıkıntı olmaz bana genel olarak desteği yakın zamanda bitmezse benim için yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 11 yenilenmiş olanı mediamarkt da 18000 civarı sahibinden de de temiz bulamam diye düşünüyorum
sahibinden de ya kırık oluyor yada pil olarak düşük oluyor 11 leriphone kullanan 10 kişiden 5inde 11 var herkeste görüyoruz. en çok ilan da 11dir muhtemelen sahibindende. se en son ios 18 alacak 19 ip11 alabilir ama se alamaz 3gb ram var.
İkisi de A13 işlemci kullanıyor, ikisi de aynı desteği alacak apple kafasına göre yapmıyor bir düzen var tabii ki, işlemciye göre veriyor desteği, yoksa X güncellemesi 8Plus ile aynı anda bitmezdi.iphone kullanan 10 kişiden 5inde 11 var herkeste görüyoruz. en çok ilan da 11dir muhtemelen sahibindende. se en son ios 18 alacak 19 ip11 alabilir ama se alamaz 3gb ram var.
eger iphone alınıyor ise minimum 13 ün altına düşme 11-12 -se 2020 çok eskidi artık12 mini veya 12 ne kadar gider
2027 yılına kadar güncelleme desteği alıcak.Mediamarkt da 12599 TL'ye sıfırdan farksız pil olarak da 90+ çiziksiz yenilenmiş telefon var sizce alınır mı kaç yıl sonra desteği biter