İphone SE 2020 bu devirde alınır mı?

Alınır ve kullanılır. Ne beklediğine bağlı olarak mükemmel bir telefon bile olabilir kişi için. Küçük ekran, kolay taşınabilirlik, performans en iyi noktaları. Pil tek kötü noktası denilebilir. Uygun fiyata temiz cihaz yakalayabilirsin. 2. el piyasası çok tutmadığından güzel fırsatlar çıkabiliyor.

Hocam S21 FE alın

O küçük ekran hiç zevk vermez. Pili de çabuk biten bir seri. Telefon dünyasından bu aralar uzağım ama samsung a54 çok tavsiye ediliyor. Bir de şahsen nothing phone beğeniyorum.

3 yıl önce burada konu açmıştım yenilenmiş samsung s10e alınır mı? diye herkes alma demişti dinlemeyip aldım ve telefon neredeyse öldü şuan şarjım 1 dakikada birer birer iniyor neyse bu devirde 2.el iphone se 2020 alınır mı? sanırım birkaç sene güncelleme almaya devam edicekmiş.
Eskiden kullanan biri olarak yorumum:
Cihaz gayet hızlı.
Kamerası eh işte denebilir orta segment androidden iyidir.
Ekran biraz ufak ama alışınca iyi.
Ufaklık bir artı bence cepte çok rahat taşınıyor.
Pil ise çok büyük bir eksi. Pili rezil cihazın ağır kullanımda günde 2 şarj istiyor.

Eskiden kullanan biri olarak yorumum:
Cihaz gayet hızlı.
Kamerası eh işte denebilir orta segment androidden iyidir.
Ekran biraz ufak ama alışınca iyi.
Ufaklık bir artı bence cepte çok rahat taşınıyor.
Pil ise çok büyük bir eksi. Pili rezil cihazın ağır kullanımda günde 2 şarj istiyor.
ağır kullanmam genelde okuldan gelince 2 3 saat sosyal medyada takilirim sonra bilgisayara otururum arada sırada arkadaşlarla 1 2 saat mobil oyunlar oynarım.

yetmiyor. pili yetersiz bunların cebinde şarj kablosuyla gezersin küçük güölü vs ama bi yerden sonra bıktırıyor. 12 mini var bende de şarj meselesi baya sorun olmaya başladı.

yetmiyor. pili yetersiz bunların cebinde şarj kablosuyla gezersin küçük güölü vs ama bi yerden sonra bıktırıyor. 12 mini var bende de şarj meselesi baya sorun olmaya başladı.
powerbank tasimaya aliskinim artik cidden android kullanmak istemiyorum beni 1 2 yil idare etse yeter sonrasinda daha ust modele gececegim zaten

powerbank tasimaya aliskinim artik cidden android kullanmak istemiyorum beni 1 2 yil idare etse yeter sonrasinda daha ust modele gececegim zaten
se 2020 ler ne kadar bilmiyorum ama 10k üstü falansa s20fe al geç. cidden o pil ekran çözünürlüğü falan çekilecek şey değil. az bi telefona bakayım diyorsun şelale gibi iniyor şarj aşağı.

15 pro max yada s24 ultra alcaktım samsung aldım hep 30k para cebimde kaldı hemde telefon daha saglam sırf iphone diye bu kadar eski telefon alınmaz

Geri