Apple alman daha mantıklı çin markalarına güvenim yok artık google da banlı diye biliyormApple se 2020 mi almalıyım Mi 10Tpro mu kararsızım.
Ne saçmalıyon kardeşim sen hepsi Çinde üretiliyor.Apple alman daha mantıklı çin markalarına güvenim yok artık google da banlı diye biliyorm
Birbirinden çok ayrı telefonlar sana bağlı bir durum instagram fotoğraf vesayre çok uğraşıyorsan küçük ekran canını sıkmıyorsa ios seviyorsan apple diğer tüm koşullarda MiApple se 2020 mi almalıyım Mi 10Tpro mu kararsızım.
Çin markaları ve çin üretimleri farklı ama ben üretiminden bahsetmiyorumNe saçmalıyon kardeşim sen hepsi Çinde üretiliyor.
Çin markalarına laf sallıyorsun. Huawei xiaomi gibi markaların kendilerini kanıtlamaları için daha ne yapmaları gerekiyor?Çin markaları ve çin üretimleri farklı ama ben üretiminden bahsetmiyorum
Se2020 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.Apple se 2020 mi almalıyım Mi 10Tpro mu kararsızım.
Kullandığım huawei telefon rehberde kasıyor mesela böyle kanıtladı kendiniÇin markalarına laf sallıyorsun. Huawei xiaomi gibi markaların kendilerini kanıtlamaları için daha ne yapmaları gerekiyor?
Düşük modeldir veya sorunludur.Kullandığım huawei telefon rehberde kasıyor mesela böyle kanıtladı kendini
Influencer değilseniz Mi 10T Pro daha mantıklı, ciddi oranda özellik olarak daha üstün bir telefon, SE 2020'de eksik olan çok fazla şey var, sırf Apple ürünü diye bunları görmezden gelmek hiç mantıklı değil. Sırf şarjının ne kadar gittiği bile bence çok sıkıntılı bir durum.Apple se 2020 mi almalıyım Mi 10Tpro mu kararsızım.