İphone SE 2020 Sıfırı alınır mı?

xEmirr

80+
Reaksiyon skoru
0
Birkaç sitede sıfırı var 9800 tl teknosa da ise teşiri var 7400 TL hangisi almak daha mantıklı? Güncelleme ömrü kısalmış bir telefonun sıfırını almak mantıklı olur mu?

teşhir cihaz sürekli açık kalıyor ve şarjda kalıyor. ben olsam okadar para veiryorsam sıfır alırdım. gerçi ben olsam iphone almazdım :)

bataryası kullanım amacına göre değişir sürekli oyun oynuyorsan ona göre gider takılırsan öyle wp instagram 1 günü çıkarıyor duruma göre ben memnunum kullanıyorum ama 9800e o alınmaz bence

Birkaç sitede sıfırı var 9800 TL teknosa da ise teşiri var 7400 TL hangisi almak daha mantıklı? Güncelleme ömrü kısalmış bir telefonun sıfırını almak mantıklı olur mu?
Bu telefon alınmaz, neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnun değilim.

Pil ömrü rezalet, günde 2 şarjın altı kurtarmıyor hele bir de oyun açarsan en geç 2 saatte pil sıfırlanıyor ben pek oyun oynamıyorum.

İşlemci de ya pil yüzünden ya kasası küçük diye yavaş çalışıyor oyunlarda ısınma ve kasma yapıyor. Hatta oyunu bıraktım günlük kullanımda bile el değmeyecek sıcaklıklara çıkabiliyor cihaz 😂

se 2020 çok iyi bir telefon değil hemde üstünden bu kadar zaman geçmiş

Bu telefon alınmaz, neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnun değilim.

Pil ömrü rezalet, günde 2 şarjın altı kurtarmıyor hele bir de oyun açarsan en geç 2 saatte pil sıfırlanıyor ben pek oyun oynamıyorum.

İşlemci de ya pil yüzünden ya kasası küçük diye yavaş çalışıyor oyunlarda ısınma ve kasma yapıyor. Hatta oyunu bıraktım günlük kullanımda bile el değmeyecek sıcaklıklara çıkabiliyor cihaz 😂
ısınma sorunum olmadı kasmıyor tel oyun oynarken pili rezalet değil senin telde sıkıntı olabilir dostum

ısınma sorunum olmadı kasmıyor tel oyun oynarken pili rezalet değil senin telde sıkıntı olabilir dostum
Arkadan bir iş yaparken (navigasyon vs) parmak izini bile 5 saniyede okuyor telefon nasıl sorun yok yav 😅

Geçen diablo immortalı merak ettim deneyim dedim cihaz 15 dakikadan sonra ateş topu olup hız düşürüyor, sabit 60 alan cihaz 20-30FPS bandında sürünüyor ben anlamadım bu işi 😀

Servis sorun yok demişti ama şu pil için tekrar servise vereceğim %200 pil kullanımım var neredeyse her gün…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,785
Üyeler
184,980
Son üye
Sehriyar MC
Geri