Ne önerirsiniz pekiiPhone SE ben olsam almazdım. Küçük telefon, bataryası ve ekranı kötü.
Samsung S21 5GNe önerirsiniz peki
Bu telefon alınmaz, neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnun değilim.Birkaç sitede sıfırı var 9800 TL teknosa da ise teşiri var 7400 TL hangisi almak daha mantıklı? Güncelleme ömrü kısalmış bir telefonun sıfırını almak mantıklı olur mu?
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...za=Daima+Teknoloji&url_src=and-product-detail Bakmanı ÖneririmBirkaç sitede sıfırı var 9800 TL teknosa da ise teşiri var 7400 TL hangisi almak daha mantıklı? Güncelleme ömrü kısalmış bir telefonun sıfırını almak mantıklı olur mu?
ısınma sorunum olmadı kasmıyor tel oyun oynarken pili rezalet değil senin telde sıkıntı olabilir dostumBu telefon alınmaz, neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnun değilim.
Pil ömrü rezalet, günde 2 şarjın altı kurtarmıyor hele bir de oyun açarsan en geç 2 saatte pil sıfırlanıyor ben pek oyun oynamıyorum.
İşlemci de ya pil yüzünden ya kasası küçük diye yavaş çalışıyor oyunlarda ısınma ve kasma yapıyor. Hatta oyunu bıraktım günlük kullanımda bile el değmeyecek sıcaklıklara çıkabiliyor cihaz![]()
Arkadan bir iş yaparken (navigasyon vs) parmak izini bile 5 saniyede okuyor telefon nasıl sorun yok yavısınma sorunum olmadı kasmıyor tel oyun oynarken pili rezalet değil senin telde sıkıntı olabilir dostum