cihaz orjinal mi yenilenmiş cihazmıMerhaba iPhone SE 2020 telefonumda bir uygulamaya girerken siyah ekran oluyordu ve düzelmiyordu bende iTunes üzerinden sıfırladım ama yine aynı şey oluyor yaşadığım sorun YouTube videousu olarak attım
orijinal hocamcihaz orjinal mi yenilenmiş cihazmı
servis dışında pek yapılacak bir şey yok bendede eskiden 6s vardı 5. senesinde ondada aynı vaka ortaya çıktıydı en sonunda anakart gittiydiorijinal hocam
telefoncuya götürdüm yazılımında sıkıntı var dediservis dışında pek yapılacak bir şey yok bendede eskiden 6s vardı 5. senesinde ondada aynı vaka ortaya çıktıydı en sonunda anakart gittiydi
demek ki yazılımda sıkıntı yoktelefoncuya götürdüm yazılımında sıkıntı var dedi
ekran değişimi oldu hocamdemek ki yazılımda sıkıntı yok
düşmedi ama ekran değişimi olduTelefon yere düştü mü yakın zamanda bende de se 2020 var
anakartlık bi durum yok hocam ekran değişimini yaptırdımservis dışında pek yapılacak bir şey yok bendede eskiden 6s vardı 5. senesinde ondada aynı vaka ortaya çıktıydı en sonunda anakart gittiydi
Merhaba iPhone SE 2020 telefonumda bir uygulamaya girerken siyah ekran oluyordu ve düzelmiyordu bende iTunes üzerinden sıfırladım ama yine aynı şey oluyor yaşadığım sorun YouTube videousu olarak attım
hocam mesajları okumadınız mı ? ekran değişimi oldu ve sorun çözüldü.pc ituness indirip kabloyla bağliyip cihaza baştan bi ios yüklesene kanka