Neler Yeni

iPhone SE 2020 vs Android telefon?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Hocam poco x3 pro zaten 4400 civarında indirim yok. Ben bu telefonu önermiyorum panel kötü ghost touch sorunu var bazen 2 saatte bir bazen 1 dakikada bir kendi kendine tıklıyor bir yerlere giriyor
X3 GT de de var mı aynı sorun? Arkadaş alacaktı onu da varsa söyleyim almasın.

Ben M52 falan düşünüyorum daha çok. Veya Oppo A74 iyi gibi geldi onu da alabilirim. Bir yandan da SE 2020 kafa kurcalıyor tabi 😂

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,399
İsim
Mert Metshi
X3 GT de de var mı aynı sorun? Arkadaş alacaktı onu da varsa söyleyim almasın.

Ben M52 falan düşünüyorum daha çok. Veya Oppo A74 iyi gibi geldi onu da alabilirim. Bir yandan da SE 2020 kafa kurcalıyor tabi 😂
Bilmiyorum hocam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Siz olsanız ne yapardınız? Fikrinizi merak ediyorum çok ikilemde kaldım. İşlemci gücü vs Uzun pil ömrü, kaliteli ekran gibi bir şey oluyor bu 😅

Android cihazlarla kıyaslarken SE 2020 yi 5000TL olarak sayın.
SE 2020 için Pil olarak yetersiz, ekran olarak küçük iyi diyemem, işlemci gücü olarak üzmez iyidir kamera olarak da üzmez. 5000 TL dediğin için düşünebilir android olarak karşisina hangi telefon geliyor onada bakmak lazm

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
SE 2020 için Pil olarak yetersiz, ekran olarak küçük iyi diyemem, işlemci gücü olarak üzmez iyidir kamera olarak da üzmez. 5000 TL dediğin için düşünebilir android olarak karşisina hangi telefon geliyor onada bakmak lazm
Kamera pek umrumda değil. Diğer konulara bakıyorum daha çok.

Mesela şimdi SE 2020 kullanmak mı mantıklı sence Oppo A74 almak mı? İşlemci hariç neredeyse her konuda A74 önde ama bilemedim 😅

babapro21

80+ Bronze
İos berbat git kendine poco F3 veya F3Gt kacak al o fiyata.
Bin kat daha iyi iPhone oyun için berbattt.
Tek render da iyi onun dışında berbat.
Mi11 Ultra / Oneplus 9Pro > iPhone 12 PRO MAX
Yani gerisini sen düşün...

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
İos berbat git kendine poco F3 veya F3Gt kacak al o fiyata.
Bin kat daha iyi iPhone oyun için berbattt.
Tek render da iyi onun dışında berbat.
Mi11 Ultra / Oneplus 9Pro > iPhone 12 PRO MAX
Yani gerisini sen düşün...
iPhone oyun için gayet iyi. Bu konuda çok test yaptım. Şuan iPhone 11 ile bile cihaza çıkan tüm oyunlar full ayarlarda 60FPS akıyor.

Benim amacım oyun değil o da ayrı bir konu, benim iPhone kullanmak istememe sebeplerim farklı.

babapro21

80+ Bronze
iPhone oyun için gayet iyi. Bu konuda çok test yaptım. Şuan iPhone 11 ile bile cihaza çıkan tüm oyunlar full ayarlarda 60FPS akıyor.

Benim amacım oyun değil o da ayrı bir konu, benim iPhone kullanmak istememe sebeplerim farklı.
Tamam ama 60 fps nerede.
90Fps nerede ustelik Xiaomi/Pocolarda kisa yol yapmış Xioami Pil verilerini mi ne ya da baska biseyi silince ekranin kac hz ise o kdr FPS veriyor isiniyor çok ama.
Yinede veriyir mu veriyor.
Ha renderci ise iPhone en iyisi sonra samsung / Oneplus / Xioami diye gidiyor...
Hayırlı olsun o zmn.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Tamam ama 60 fps nerede.
90Fps nerede ustelik Xiaomi/Pocolarda kisa yol yapmış Xioami Pil verilerini mi ne ya da baska biseyi silince ekranin kac hz ise o kdr FPS veriyor isiniyor çok ama.
Yinede veriyir mu veriyor.
Ha renderci ise iPhone en iyisi sonra samsung / Oneplus / Xioami diye gidiyor...
Hayırlı olsun o zmn.
Hiç Xiaomi kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandığımda oyunlarda daha stabil 30FPS bile veremiyordu cihaz, 60FPS modunda 20-40 arası dalgalı FPS veriyordu. İşlemci gücü olarak neredeyse yarı yarıya zayıf iPhone 6S bile o oyunda sabit 60FPS veriyor üstelik…

Kendilerini 1 yılda çok geliştirmişlerdir falan orasını bilemem. Ama oyun için Xiaomi önermem şahsen. Ben Samsung veya Oppo almayı düşünüyorum bakalım ne olacak 😅

babapro21

80+ Bronze
Hiç Xiaomi kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandığımda oyunlarda daha stabil 30FPS bile veremiyordu cihaz, 60FPS modunda 20-40 arası dalgalı FPS veriyordu. İşlemci gücü olarak neredeyse yarı yarıya zayıf iPhone 6S bile o oyunda sabit 60FPS veriyor üstelik…

Kendilerini 1 yılda çok geliştirmişlerdir falan orasını bilemem. Ama oyun için Xiaomi önermem şahsen. Ben Samsung veya Oppo almayı düşünüyorum bakalım ne olacak 😅
Hangi oyun ben Pubg için dedim.
Ve yeni serileri iPhone nun icinden geçiyor.
Eskiden evet kötüydü ama krwl geri döndü 🤪

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
SE alirdim kullanim acisindan cok iyi pili de abartildigi kadar kotu degil beni 1 gun cikariyodu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,700
Üyeler
161,115
Son üye
Elfceei
Top Bottom