IOS iPhone SE 2022 alınır mı ?

Bence hayır.

Apple sever biri olmama rağmen şu an mevcut fiyatlarla iPhone SE modellerini mantıklı bulmuyorum. O fiyatlara çıktıktan sonra bu tasarım kullanılmaz.

Bence alınmaz, iphone 11, 12 gibi modeller daha mantıklı şahsen. Bütçe fazla geliyorsa üst seviye android bakılabilir.

Apple sever biri olmama rağmen şu an mevcut fiyatlarla iPhone SE modellerini mantıklı bulmuyorum. O fiyatlara çıktıktan sonra bu tasarım kullanılmaz.
Bence alınmaz, iphone 11, 12 gibi modeller daha mantıklı şahsen. Bütçe fazla geliyorsa üst seviye android bakılabilir.
11 al daha güzel en azından
bir iphone se 2020 kullanıcısı olarak hayır derim imkanınız varsa 11 alın
Teşekkürler arkadaşlar. 11 o zaman en mantıklısı. Android e geçmek istemiyorum çünkü.

alınabilir işlemcisi iyi zaten ama jarj konusunda seni tatmin edemez dolayısıyla paran yetiyorsa iphone 11 alabilirsin

Kardeşim işlemcisi kamerası aynı zaten iPhone 11 ile ama SE nin şarjı baya kötü günü çıkaramıyor alınmaz yani 11 alabiliyorsan al.
İşlemci aynı değil bu arada iphone se 2022'de a15 var iphone 11'de a13 var
alınabilir işlemcisi iyi zaten ama jarj konusunda seni tatmin edemez dolayısıyla paran yetiyorsa iphone 11 alabilirsin
Para ikisine de yetmiyor ama yapacak bi şey yok borçlanıp alacaz mecbur. SE kurtarıyosa SE alıcam ama o kadar para verip de alınmaz denen bir telefon almak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,132
Üyeler
184,110
Son üye
Nyxsupkgn
Geri