İphone Se3 2022 ikinci el alınır mı?

krion

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar ikinci el iphone se3 buldum 16k fiyatına. İphone Se3 ün tasarımı ilgimi çekti. Alınır mı başka öneri var mıdır?

Tercih meselesi fakat 16'ya 2. el telefon ne bileyim. Sıfır A35 al daha iyi bence.

Bu devirde Iphone kaç olursa olsun alınmaz. Başka bir şey düşün. İdare etsin diyosan Samsung da alma. Orta segment rastgele bir telefon al örneğin Xiaomi Redmi Note 13 ya da Tecno alabilirsin. Casper düşünme bile.

Orta segmentte tercihin Samsung olsun dostum. Diğer markalara Tecno, Realme Xiaomi falan gerek yok.

tasarımı ilginizi çektiği için söylüyorum ekranı çok küçük gelmeye başlıyor bir zaman sonra.(6s kullanıyorum ekran boyutları aynı) bence değmez.

SE kullanıcısı olarak önermem bataryası cok hızlı bitiyor.

SE kullanıcısı olarak önermem bataryası cok hızlı bitiyor.
hocam çok hızlıdan kastınız ne kadar 2 saat falan mı yoksa 5 6 saat mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasarımı ilginizi çektiği için söylüyorum ekranı çok küçük gelmeye başlıyor bir zaman sonra.(6s kullanıyorum ekran boyutları aynı) bence değmez.
açıkcası redmi note 10 prodan geçiceğim ekran konusunda küçük bi telefona merak sarmıştım 6.1 inç gibi ama bu f,yat bandında bulamayınca iphone se3 e yöneldim. Ama o da dediğiniz gibi fazla küçük gelebilir.

O telefonu 2 hafta kullandım. Şarjı su gibi bitiyor.

Sıfır A35 öneririm size.

fiyatına değecek bir telefon değil kesinlikle eskide kaldı artık

Merhaba arkadaşlar ikinci el iphone se3 buldum 16k fiyatına. İphone Se3 ün tasarımı ilgimi çekti. Alınır mı başka öneri var mıdır?
Batarya ekran çöp lcd ekran var batsrya yarim gun idare etse şukur ediyordum biraz bütçeyi arttirip ikinci el 12 alabilirsin veya sağlam bir android

hocam çok hızlıdan kastınız ne kadar 2 saat falan mı yoksa 5 6 saat mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası redmi note 10 prodan geçiceğim ekran konusunda küçük bi telefona merak sarmıştım 6.1 inç gibi ama bu f,yat bandında bulamayınca iphone se3 e yöneldim. Ama o da dediğiniz gibi fazla küçük gelebilir.
4 saat var yok 1 günü çıkarmıyor yanımda sarj aleti ile dolasıyorum fakat performansından memnunum 4 sene oldu hala su gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri