Neler Yeni

IOS İphone se3 iphone 11

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Tamam da iPhone 11'in de ahım şahım bir ekran ve tasarımı yok ki. SE3'den daha iyi fakat ikisi arasında kalsam SE3 seçerim.
Ahım şahım bir tasarım değil ancak güncel bir tasarım. Ben bunları göz önünde bulunarak ip 11 aldım bende 2 telefon arasında kalmıştım arkadaşta seçimini yapabilir kullanımına göre.

java

80+ Bronze
çok istisna hocam benim eski lg g4 herşeyi açıyor ama telefon telef oldu bir şekilde kasma donma yaşıyorsunuz çekmecemde galaxy j3 2016 var 5sten 3 yıl sonra çıkmış tel bir halta yaramıyor açıyor açmasına ama rezalet şey acayip kasıyor
tabii ki hocam. Dediğim gibi android alırken cidden güzel araştırmanız lazım. İşlemcisi iyi midir? yazılımı temizmi güncelleme alacakmı. Ben zamanında araştırdım ve seçimimi sonyden yapmıştım gayette memmundum ama artık değiştirmem gerektiğini düşünüp galaxy a52s almıştım. (benim sonyde gram kasma yok hala)

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Ahım şahım bir tasarım değil ancak güncel bir tasarım. Ben bunları göz önünde bulunarak ip 11 aldım bende 2 telefon arasında kalmıştım arkadaşta seçimini yapabilir kullanımına göre.
iphone 11 se ye göre daha kalın bir telefon gibi duruyor elde geliş şeklide öylemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki hocam. Dediğim gibi android alırken cidden güzel araştırmanız lazım. İşlemcisi iyi midir? yazılımı temizmi güncelleme alacakmı. Ben zamanında araştırdım ve seçimimi sonyden yapmıştım gayette memmundum ama artık değiştirmem gerektiğini düşünüp galaxy a52s almıştım. (benim sonyde gram kasma yok hala)
Lg g4 o zaman amiral gemisiydi g4 eşşeklik edip aldık hayelet ekran sorunumu dersin anakart yanması dersin her yıl bir dert çıkarttı işte 200 lira daha koysam 6s gibi bir afet vardı o zaman onu alsam hala kullanıyor olurdum herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
iphone 11 se ye göre daha kalın bir telefon gibi duruyor elde geliş şeklide öylemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lg g4 o zaman amiral gemisiydi g4 eşşeklik edip aldık hayelet ekran sorunumu dersin anakart yanması dersin her yıl bir dert çıkarttı işte 200 lira daha koysam 6s gibi bir afet vardı o zaman onu alsam hala kullanıyor olurdum herhalde
Aynen hocam işte marka güvenide lazım. Yani ben şuanda galaxy a52simden gayet memmunum ama ne bileyim belki samsung kötü yazılım gönderecek. Zaten LG'nin sonunu o getirdi. Bende o zamanlar sony xperia z1 ile lg g3 arasında kalmıştım sanırım sony daha pahalıydı. Sony kameram olduğu için para koyup sony aldım. İyikide sony aldım.

Cihangir

80+ Gold
Öncelikle sıcak yaz günleriniz buz gibi geçsin yanıok
Oppo cihazım vardı bozuldu kendileri bende pederin eski ip 5s'ini kullanıyorum ve çatır çutur çalıyor hayret ettim bundan dolayı iphone alayım diyorum 1ay önce bütçe 13e zorlanıyordu fiyatlar uçtu gitti 13 fikride şuan aklımda yok arkadaşlarım se2 kullanıyor memnunlar bende se3 128gb 0 alayım diyorum iphone 11lede fiyatları kafa kafaya sayılır güncel işlemcili olanı almak bence daha mantıklı ama sizlere de sormak istedim ekran boyutu olarak bir dedim yok 5s ekran bile yetiyor şuan kamera olarak çok anlamıyorum ana kamera bazında bataryalar zaten kafa kafaya dayanıyor ekstra olarak 2.elde hangisi daha çok değer korur Sleeper iphone yoksa doğan kasa 11 mi

Top Bottom