Iphone Sistem Yok Hatası

1) Adama ulaş ve söyle eğer iade almaz ise ikinci adıma geç
2) Yetkili bir yere ulaş zaten adamın bilgileri varmış sende.
Aynen adamın banka hesabından kimliğine kadar her şey var elimde mesaj attım sabah cevap verir büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen adamın banka hesabından kimliğine kadar her şey var elimde mesaj attım sabah cevap verir büyük ihtimalle
Vermezse de artık yol belli :) Çok teşekkür ederim hepinize

Güncelleme: Sabah adamla konuştum ve başta kabul etmedi iade alamam PS4 aldım falan dedi ve ben de "Peki o zaman ben yasal haklarimi kullanmaya gidiyorum" diyip daha da cevap vermedim karakola gittim beni olayın olduğu bölgeye yönlendirdiler biraz uzak olduğu için vakit geçti adam yazdı sonra nerdesin diye dedim Mecidiyeköy karakola gittim ve beni olayın olduğu yere gönderdi tarabya karakoluna gidiyorum dedim ardında gel paranı vereyim dedi ve güvenmediğimi söyleyip reddettim. Sonra rica etti bayağı gittim ve aldım paramı. Kimliğini gösterdi emniyet arşivde çalışıyor ve polislik sınavlarına hazırlanıyordu benim şikayette bulunmam onun mesleğini kaybetmesine yol açacaktı ve kendisi dolandirilmis yani telefonu aldığı kişi çalıntı vermiş. Tek farkı benim böyle bir ihtimali düşünüp nakit kabul etmemem :) Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağolun :) <3

Geri