babylonnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
arkadaşlar , bir uygulamaya yarım saat civarı baktıktan sonra , ana ekrana gelip sayfaları kaydırırken bazen takılma olabiliyor bu durum normal mi? iphone 13 kullanıyorum.
4.1 kullanıyorum ama bu sorun önceden de vardı telefonu 1.5 ay önce aldımNormal değil. Yüksek ihtimal İOS sürümü ile alakalı. 17.4 veya 4.1 mi kullanıyorsun?
Bilemiyorum. İOS 17 ile alakalıda olabilir. Ben hala 16.3 kullandığım için bir şey diyemeyeceğim.4.1 kullanıyorum ama bu sorun önceden de vardı telefonu 1.5 ay önce aldım
kronik sorun olması muhtemel mi? telefonu aldığım günden beri bi gariplik hissediyorum, iphone akıcılığı yok gibi sankiBilemiyorum. İOS 17 ile alakalıda olabilir. Ben hala 16.3 kullandığım için bir şey diyemeyeceğim.
sıfır aldımSıfır mi aldin hocam ikinci el vs mi aldin?
Ekran 60hz olduğu icin size takılma gibi geliyor olabilir. Performansta düşüş yavaslama donma vs oluyor mu yoksa sadece ekrani hizli hizli kaydirirken mi takilma oluyor. Eger ekrani kaydirirken oluyorsa 60hz den dolayi size öyle geliyordurkronik sorun olması muhtemel mi? telefonu aldığım günden beri bi gariplik hissediyorum, iphone akıcılığı yok gibi sanki
hocam bi uygulamada uzun süre takılıp çıktıktan sonra fps düşmesi oluyor gibi geliyor bana normalde telefonun akıcılığı öyle değil , veya uzun bir süre işlem yapıp başka uygulamaya gçetiğimde kasıyormuş hissi veriyor anlayamıyorumEkran 60hz olduğu icin size takılma gibi geliyor olabilir. Performansta düşüş yavaslama donma vs oluyor mu yoksa sadece ekrani hizli hizli kaydirirken mi takilma oluyor. Eger ekrani kaydirirken oluyorsa 60hz den dolayi size öyle geliyordur
Bu tarz bir şey kronik sorun olamaz. Yazılım ile alakalıdır.kronik sorun olması muhtemel mi? telefonu aldığım günden beri bi gariplik hissediyorum, iphone akıcılığı yok gibi sanki