- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,573
Yenilenmiş alınmaz. ℅83 pil sağlığıda kötü
kral seni yoruyorum 15 256 gb mi 15 plus 256 gb mi alayim para sorunu yok ayarladimüstad benim dayımın da eli büyük onunki hakkatten de büyük adam oduncu elle odun parçalıyor 3 sene iphone 5s kullandı sorun yaşamadı 13-13pro-13proMax geç usta bunları artık bu devirde alınacak telefonlar değil yukarda düz 13 al dedim bari sıfır al diye dedim yoksa hakket artık alınacak telefonlar değiller şarjları erken bitiyor ısınıyorlar vs vs 15 seni oyun falan oynamazsan 1 güne yetiştirir en azından dinamik adan da olur bari ufaklığını dert etme alışıyorsun ki zaten elin thanos eli değil az çok tahmin edebiliyorum elini zaten iphone 15 de o kadar küçük bir telefon değil daha tablet mi sokacan cebine al 5k borç al birinden 15 al üstad
üstad estağfurullah canını yerim, kesiinlikle 15 plus hem büyük eline uygun hemde bataryası diğerine göre 6 saat daha fazla video oynatma sunuyor yani şarjı 15 e göre daha çok gidiyor kamerası falan aynı zaten donanım özelliklerinde pek fark yok iphone 15 i biraz büyültmüşler bari daha büyük daha uzun şarj imkanın olur 15 plus tercihimdir, iyi akşamlar.kral seni yoruyorum 15 256 gb mi 15 plus 256 gb mi alayim para sorunu yok ayarladim
tessekkur ederim 15plusa karar verdim kral birde airpods alayim dedim ama modelleri ne bilmiyorum birde lastiksizmis herhalde kulagimi acitirmi nasil olur biliyor musunüstad estağfurullah canını yerim, kesiinlikle 15 plus hem büyük eline uygun hemde bataryası diğerine göre 6 saat daha fazla video oynatma sunuyor yani şarjı 15 e göre daha çok gidiyor kamerası falan aynı zaten donanım özelliklerinde pek fark yok iphone 15 i biraz büyültmüşler bari daha büyük daha uzun şarj imkanın olur 15 plus tercihimdir, iyi akşamlar.