Neler Yeni

İphone telefonu bilgisayara bağlama

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Evdeki internette sorun olduğu için valorantta paket kaybı yaşıyorum. Önceki cihazım samsung olduğu için usb kabloyla bağlıyordum ve mobil veri kullanıyodum. Fakat iphone type c olduğu için bunu yapabilmem mümkün durmuyor. Bir şekilde bağlanabilirmiyim? Şunuda belirteyim telefonumun girişi type c yani samsungun kabloları ile uyumlu. Samsung kablosuyla bağlasam kasaya telefona zarar verirmi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,470
İsim
Sarp Yılmaz
Kişisel Veri noktası kısmından neden bağlamıyorsun Wİ-Fİ ile ?
Kablo ile de zaten ayarlar kısmında yazıyor bağlaman yeterli bilgisayar ayarlardan Hücresel veriyi aç , sonra kişisel veri noktasını aç bilgisayar kabloyla bağla internet kısmından telefonunu seç.
1731673301720.jpeg

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel Veri noktası kısmından neden bağlamıyorsun Wİ-Fİ ile ?
Kablo ile de zaten ayarlar kısmında yazıyor bağlaman yeterli bilgisayar ayarlardan Hücresel veriyi aç , sonra kişisel veri noktasını aç bilgisayar kabloyla bağla internet kısmından telefonunu seç.
Alıntıyı görüntüle
Wifi ile ping sorunu olurmu? Birde anakartımda wifi yok

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,470
İsim
Sarp Yılmaz

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Valla dostum ben kendimi bildim bileli wifi ile kullanıyorum bir sorun görmedim.
hocam nasıl bağlayabilirim öğretirseniz çok sevinirim bulamadım pc de wifi kısmı yok windows 11

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,470
İsim
Sarp Yılmaz
hocam nasıl bağlayabilirim öğretirseniz çok sevinirim bulamadım pc de wifi kısmı yok windows 11
Hocam telefondan mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açın daha sonra windows sağ altta kontrol merkezinden wifi kısmına geçin internete bağlanın.

Bilgisayarda type c girişi varsa iPhone kablosuyla bağla yoksa Samsung kablosundan bir şey olmaz bağlayabilirsin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Hocam telefondan mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açın daha sonra windows sağ altta kontrol merkezinden wifi kısmına geçin internete bağlanın.
wifi yok hocam orada işte

Top Bottom