Neler Yeni

iPhone vs Android

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Büyük kapışma başlasın!
F/P yönünden ve açıklamayla birlikte değerlendirirseniz sevinirim.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Büyük kapışma olarak düşünmüyorum artık bu mevzuyu Fiyat/Performans bakımından her türlü Android cihazlar öne geçmiştir.

Bir iPhone kullanıcısı olarak “kapalı” bir cihaz olması pahalı olması ve batarya kısmında kötü. Ancak stabilite olarak iPhone çok önde.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük kapışma olarak düşünmüyorum artık bu mevzuyu Fiyat/Performans bakımından her türlü Android cihazlar öne geçmiştir.

Bir iPhone kullanıcısı olarak “kapalı” bir cihaz olması pahalı olması ve batarya kısmında kötü. Ancak stabilite olarak iPhone çok önde.
Ben Iphone SE 2 nin F/P yönünden başarılı olduğunu düşünüyorum.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Ben Iphone SE 2 nin F/P yönünden başarılı olduğunu düşünüyorum.
Bu zamana kadar 20 küsür iPhone çıktı..F/P diyebileceğimiz maksimum 2, ayrıca SE2 bende f/p ürünü olduğunu düşünüyorum ancak iPhonelar içinde

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
İphone kullanıcısıyım 5s var elimde yeni bir telefon alacak olsam kesin android alırdım pil yönünden inatla apple bi gelişme bir yükseltme yapmıyor yeni çıkan 2020 SE de de iphone 8 de ki gibi 1821 mAh pil var bide androidlere bakıyosun 4000 ler 4500 ler havada uçuşuyor 45-60 w hızlı şarj destekleyenler var
işletim sistemi bakımından çok güzel ama pil konusunda ilerle olmadığı sürece ben şahsen almam
sadece sosyal medyada takılıyım diyorsan alırsın ama oyun oynıyım falan dersen apple kötü bir tercih olur

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone kullanıcısıyım 5s var elimde yeni bir telefon alacak olsam kesin android alırdım pil yönünden inatla apple bi gelişme bir yükseltme yapmıyor yeni çıkan 2020 SE de de iphone 8 de ki gibi 1821 mAh pil var bide androidlere bakıyosun 4000 ler 4500 ler havada uçuşuyor 45-60 w hızlı şarj destekleyenler var
işletim sistemi bakımından çok güzel ama pil konusunda ilerle olmadığı sürece ben şahsen almam
sadece sosyal medyada takılıyım diyorsan alırsın ama oyun oynıyım falan dersen apple kötü bir tercih olur
Pil konusunda sadece mAh’e bakarak konuşmak yanlış olur Apple’ın işlemcisi ve işletim sistemi verimli çalışıyor.
Örn: Çoğu Apple cihaz androidlere nazaran daha düşük RAM kapasitesi sunar, ama performanstan bir kayıp yaşanmaz.

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
Pil konusunda sadece mAh’e bakarak konuşmak yanlış olur Apple’ın işlemcisi ve işletim sistemi verimli çalışıyor.
Örn: Çoğu Apple cihaz androidlere nazaran daha düşük RAM kapasitesi sunar, ama performanstan bir kayıp yaşanmaz.

ram konusunda haklısın ama 7nm işlemciye sahip 4500 mAh pili olan android telefonda 5 saat oyun oynayabiliyosan appleda bu süre 1.5 saat ben bunu söylemeye çalışıyorum

Top Bottom