S23FE'ymis hocam 1700 olaniPhone 12 1700 ama S23 2400 gözüküyor 1700 dememiş miydiniz?
Mümkünse 2100e iPhone 13 veya 2300e iPhone 14 alın. 12 birçok yönden eskidi artık.
Editle mesaja onu da eklemiştim sonradan. O da alınır, normalde 13 ile arasında çok büyük farklar yok ama 2000TL ye de değer yani.2300 e iphone 14 buldum sizce alınır mı? Aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mı telefondan pek anlamam alo demek için dediğim gibi uzun süre götürmesini istiyorum ama
O cihaz S23 den baya kötü zaten. Ben de şaşırdım nasıl ikisi aynı fiyat diye.S23FE'ymis hocam 1700 olan
iPhone 12 1700 ama S23 2400 gözüküyor 1700 dememiş miydiniz?
Mümkünse 2100e iPhone 13 veya 2300e iPhone 14 alın. 12 birçok yönden eskidi artık.
eko sistem ise 12 al.Aynı fiyattalar yurt dışından alacağım Macbook ve iPad alacağım yanında ekosistem anlamında iPhone 12 daha mantıklı geliyor. Belarusta Yazilim Mühendisligi okuyacağım ekosistem anlamında değerlendirirseniz sevinirim.
14 Alicam hocam karar verdim ablamlada konuştum şimdieko sistem ise 12 al.
13-14 arası en büyük fark 2 gb ram daha fazla olması bu da yabana atılacak bir değer değil apple 4 gb ram devreni se serisi haric kapattı demek.Editle mesaja onu da eklemiştim sonradan. O da alınır, normalde 13 ile arasında çok büyük farklar yok ama 2000TL ye de değer yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O cihaz S23 den baya kötü zaten. Ben de şaşırdım nasıl ikisi aynı fiyat diye.
Tek sim olandan al bu arada. Çift fiziksel sim hem gereksiz hem de çin cihazı oluyor onlar genelde o yüzden önermem.14 Alicam hocam karar verdim ablamlada konuştum şimdi
Hocam çift sim benim için daha iyi birde belarusa California cihazları gelmiyormus fiyatları aynı zaten çift simin zararı olmaz bence kolaylık olur hattagaTek sim olandan al bu arada. Çift fiziksel sim hem gereksiz hem de çin cihazı oluyor onlar genelde o yüzden önermem.
Fiyat farkı 200 B. rublesi falan almışken üst serisini alayım hocam uzun süre degistirmeyi düşünmüyorum13-14 arası en büyük fark 2 gb ram daha fazla olması bu da yabana atılacak bir değer değil apple 4 gb ram devreni se serisi haric kapattı demek.
Tek sim dediği de çift sim zaten, 2 esim 1 fiziksel sim hakkı var. Tam tersine esim daha faydalı bence, çift simlilerde esim yok. Yine de sen bilirsin hangisi işine geliyorsaHocam çift sim benim için daha iyi birde belarusa California cihazları gelmiyormus fiyatları aynı zaten çift simin zararı olmaz bence kolaylık olur hattaga
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat farkı 200 B. rublesi falan almışken üst serisini alayım hocam uzun süre degistirmeyi düşünmüyorum
Yardımlarınız için sağolun hocam tek sim iPhone 14 alıyorumTek sim dediği de çift sim zaten, 2 esim 1 fiziksel sim hakkı var. Tam tersine esim daha faydalı bence, çift simlilerde esim yok. Yine de sen bilirsin hangisi işine geliyorsa