iPhone 12 vs s23 Hangisini almalıyım?

Yaw ben ıphone 12 13 arasında gidip geliyordum s24+ aldım ıphone 7 den sonra android umarım pişman olmam bütçem el vermedi 15 pro almaya :S

2300 e iphone 14 buldum sizce alınır mı? Aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mı telefondan pek anlamam alo demek için dediğim gibi uzun süre götürmesini istiyorum ama
Editle mesaja onu da eklemiştim sonradan. O da alınır, normalde 13 ile arasında çok büyük farklar yok ama 2000TL ye de değer yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23FE'ymis hocam 1700 olan
O cihaz S23 den baya kötü zaten. Ben de şaşırdım nasıl ikisi aynı fiyat diye.

Ekler

• Screenshot_2024-05-06-19-36-57-553_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-05-06-19-36-57-553_com.android.chrome.jpg
    408.9 KB · Hit: 30
Aynı fiyattalar yurt dışından alacağım Macbook ve iPad alacağım yanında ekosistem anlamında iPhone 12 daha mantıklı geliyor. Belarusta Yazilim Mühendisligi okuyacağım ekosistem anlamında değerlendirirseniz sevinirim.
eko sistem ise 12 al.

Editle mesaja onu da eklemiştim sonradan. O da alınır, normalde 13 ile arasında çok büyük farklar yok ama 2000TL ye de değer yani.

O cihaz S23 den baya kötü zaten. Ben de şaşırdım nasıl ikisi aynı fiyat diye.
13-14 arası en büyük fark 2 gb ram daha fazla olması bu da yabana atılacak bir değer değil apple 4 gb ram devreni se serisi haric kapattı demek.

Tek sim olandan al bu arada. Çift fiziksel sim hem gereksiz hem de çin cihazı oluyor onlar genelde o yüzden önermem.
Hocam çift sim benim için daha iyi birde belarusa California cihazları gelmiyormus fiyatları aynı zaten çift simin zararı olmaz bence kolaylık olur hattaga

13-14 arası en büyük fark 2 gb ram daha fazla olması bu da yabana atılacak bir değer değil apple 4 gb ram devreni se serisi haric kapattı demek.
Fiyat farkı 200 B. rublesi falan almışken üst serisini alayım hocam uzun süre degistirmeyi düşünmüyorum

Hocam çift sim benim için daha iyi birde belarusa California cihazları gelmiyormus fiyatları aynı zaten çift simin zararı olmaz bence kolaylık olur hattaga

Fiyat farkı 200 B. rublesi falan almışken üst serisini alayım hocam uzun süre degistirmeyi düşünmüyorum
Tek sim dediği de çift sim zaten, 2 esim 1 fiziksel sim hakkı var. Tam tersine esim daha faydalı bence, çift simlilerde esim yok. Yine de sen bilirsin hangisi işine geliyorsa 😀

Tek sim dediği de çift sim zaten, 2 esim 1 fiziksel sim hakkı var. Tam tersine esim daha faydalı bence, çift simlilerde esim yok. Yine de sen bilirsin hangisi işine geliyorsa 😀
Yardımlarınız için sağolun hocam tek sim iPhone 14 alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,143
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri