İphone X almak mantıklı mı

Aşırı aşırı mantıksız. Bu paraya en kötü XS Max alman lazım. 11 Bile bulunabilir.

bence de mantıksız. Tasarım olarak ne kadar hoşuma gitse de x devri artık kapandı max 1 güncellemeye bakıyor, daha iyi modellere yönelmek mantıklı olabilir
Post automatically merged:

ki attığınız paraya temiz iphone 11 bulunuyor açıkçası

Aşırı aşırı mantıksız. Bu paraya en kötü XS Max alman lazım. 11 Bile bulunabilir.
11 varsa linki atabilirmisiniz
bence de mantıksız. Tasarım olarak ne kadar hoşuma gitse de x devri artık kapandı max 1 güncellemeye bakıyor, daha iyi modellere yönelmek mantıklı olabilir
Post automatically merged:

ki attığınız paraya temiz iphone 11 bulunuyor açıkçası
link varmı kral bide xs mevuct yani elimde seçenek x ile xs arasındaki pek fark bilmyiorum .

xs çok daha yeni ama illa yenilenmiş mi alacaksın 11 i 2. elde tr ye kayıtlı bulabilirsin onu kast ettim ben
ya 2. ellerle pek uğraşmak istemediğim için yoksa bende bakınırımda 11 ler için felan başta bi yurt dışı bir arkadaş var ona sordum onu bekliyroum duruma göre onlardan alabilriim ama aklımda olan bunlar var onun için yazdım.
https://www.hbbilisim.com.tr/yenilenmis-apple-iphone-xs-256gb-b-kalite?search=iphone xs bundan kastettim

X eskidi, en az iphone 11.

iphone 11 alma sakın ekranı aşırı kötü

Xs 11'e ekran ve tasarımda bin basar ama 11'de işlemci ve kamerada basar. Ben olsam biraz daha para verip 2. el 12 mini alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri