onun yerine androide yönelin hocam parasını hak etmeyen bir model onun yanında zaten artık ömrünü tamamlamaya kaın bir modelMerheba elimde xiaomi mi 10t pro var açıkcası yavaşladı pil çok iyi durumda değil sizce iphone x almam mantıklı olur mu ? Satarken zorluk çıkarır mı ?
Yurt dışından kurtulmak istiyorum şahsen androidde yurt dışı cihaz çok kaçak imei ile hallediliyor amacım iyi telefon almak değil yurt içine geçebilmek androide gelince yurt içi almak bana mantıklı gelmiyor kaçak imei çok sıkıntılı 20 bin tl de vericek halim yok çabuk değisiceğim tahminim 2-3 ay kullanırım o yüzden satarkende sıkıntı çıkarmadan hızlı ve aşırı derece zararına satmak istemiyorum almıyorumda takas teklifi geldiği için sormak istedimŞahsen mantıklı bulmuyorum. Daha iyi bir telefon almayı düşünüyorsanız ilerleyen zamanlarda, idare edilebilecek bir android cihazın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Eğer uzunca süre değişmeyecekseniz yine biraz daha idare edip daha üst iphone ya da çok daha kaliteli android alternatiflerini düşünebilirsiniz bence.
Takas teklif edildi10T sat biraz daha üstüne para ekle illaha iPhone tercih ediceksen iPhone 11 olabilir
Takas teklif edildi ve yurt dışı almakta istemiyorum androidde yurt ici almayı mantıklı bulmuyorumonun yerine androide yönelin hocam parasını hak etmeyen bir model onun yanında zaten artık ömrünü tamamlamaya kaın bir model