Neler Yeni

Çözüldü✓ Iphone X Imei Farkliliği

SetadeeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selahattin Demirli
2 gün önce uygun fiyata iPhone X aldım cihazın kutusunun olmadığını kaybettiği için uyguna sattığını söyledi kişi şimdi ayarlardan cihaz bilgisinden aldığım IMEI numarası ile *#06# de çıkan IMEI numarası farklılık gösteriyor cihaz da yazan numara e devletten kayıtlı iPhone X olarak gözüküyor ama diğer numarayı arattığım da kayıt çıkmıyor sebebi çalıntı vs. Olabilir mi öyle ise iade edicem cihazı

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Çalıntı olma ihtimali var.Fakat belki telefon yurtdışıdır ve süresini uzatmak için imei atmışta olabilirler.Telefonunun sim kart yuvasını çıkar.Yuvanın orada bir imei numarası var eğer telefonundakiyle eşleşiyorsa sorun yoktur.Eğer eşleşmiyorsa iade et derim.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,486
İsim
Oğuz Oğuz
2 gün önce uygun fiyata iPhone X aldım cihazın kutusunun olmadığını kaybettiği için uyguna sattığını söyledi kişi şimdi ayarlardan cihaz bilgisinden aldığım IMEI numarası ile *#06# de çıkan IMEI numarası farklılık gösteriyor cihaz da yazan numara e devletten kayıtlı iPhone X olarak gözüküyor ama diğer numarayı arattığım da kayıt çıkmıyor sebebi çalıntı vs. Olabilir mi öyle ise iade edicem cihazı
Diğer imei e-sim’in olabilir mi? Bende de 2 farklı imei var;

A1D498C4-2472-4AFC-8660-CB5DF9F57531.jpeg

SetadeeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selahattin Demirli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon tahmin ettiğim gibi çalıntı çıktı telefonu aldığım kişi ile görüştüm konu hakkın da bilgi almak istediğimi sordum o da biri geldi 5000 tl ye aldım dedi bana da 7500 e sattı çok temiz değişim cihazı hava da kaparlar her şeyi kusursuz iade etmek istediğimi söyledim kutulu faturalı ıphone se teklif etti kabul etmedim iade ettim farklı bir telefoncudan yine X aldım IMEI bakmak oldu ilk işim problemsiz şuan sadece bataryası %82 teşekkür ederim ilginiz için iyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,423
Üyeler
166,751
Son üye
Halgrayson
Top Bottom