Neler Yeni

iPhone X Wİ-Fİ ikinci kez bozuldu

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
telefonu aldım ikinci el wi fi bozuldu bir süre sonra anten değişti 6 ay oldu bugün tekrarladı aynı sorun wi-fi yine hiç bir şekilde bağlanmıyor aynı yere götürdüm parça değişmesi gerekirse ücret alırız diyor
ama benimle ilgili değil telefon 6 ayda 3-4 kere en fazla evde cebimden halıya düşmüştür hani telefon düşse bozulsa tamam kullanıcı hatası benim hatamda ben hiç bir şey yapmadım bu adamın benden para alma hakkı var mı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Var tabi keyfi telefon tamir hizmeti sunmuyordur.Şüpheleniyorsan başka telefoncuya ver baksınlar. Tahmini çıkacak ücreti sor da tokatlamasınlar.

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum iPhone X zaten sıkıntılı bir cihaz, arkadaşımda da vardı her düşürdüğünde Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı gidiyordu. Son kez yaptırıp elinden çıkartmanı öneririm farklı bir model al, Apple'a paran yetmiyor ise Android tarafına bak artık yapacak bir şey yok.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum iPhone X zaten sıkıntılı bir cihaz, arkadaşımda da vardı her düşürdüğünde Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı gidiyordu. Son kez yaptırıp elinden çıkartmanı öneririm farklı bir model al, Apple'a paran yetmiyor ise Android tarafına bak artık yapacak bir şey yok.
hocam android asla almam
xs de var mı aynı kronik problemler

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Merakımdan soruyorum android almama sebebiniz nedir?
2-3 yıla kullanılamayacak kadar yavaş hale gelmesi
android işletim sisteminin karışıklığı ve kalitesizliği
genel olarak android cihazların tasarımının ve kalitesinin kötü olması
samsungun yeni s serisi cihazlarının biraz gideri var sadece ama onları da zorunda kalmadıkça kullanmam
ayrıca iosun stabilitesi ve sadeliği hoşuma gidiyor yıllardır alıştım

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
2-3 yıla kullanılamayacak kadar yavaş hale gelmesi
android işletim sisteminin karışıklığı ve kalitesizliği
genel olarak android cihazların tasarımının ve kalitesinin kötü olması
samsungun yeni s serisi cihazlarının biraz gideri var sadece ama onları da zorunda kalmadıkça kullanmam
ayrıca iosun stabilitesi ve sadeliği hoşuma gidiyor yıllardır alıştım
Yaklaşık 5 iphone cihazı kullandım şarj aletiyle gezmekten ve telefonun ısınmasından yorulduğum için androide geçtim bende.X'i elden çıkartıp üst modellerine yönelin daha çok yorar o.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Yaklaşık 5 iphone cihazı kullandım şarj aletiyle gezmekten ve telefonun ısınmasından yorulduğum için androide geçtim bende.X'i elden çıkartıp üst modellerine yönelin daha çok yorar o.
şu an ki telefonumda şarj problemi çekmedim ama ısınma problemi 1-2 saat aralıksız bakarsanız başlıyor ama haklısınız telefonu değiştirmek şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,256
Üyeler
164,460
Son üye
Warder127
Top Bottom