- Bütçe
- 6500
Selam iphone xr alsam 2022de 4 yıl olmuş olacak cihaz çıkalı sizce degermi almaya bu cihaz kaç yıl daha ve ios kadar güncelleme alır beni 4 yıl rahat kasmadan götürürmü pugb gibi ağır oyunları oynatırmı şuan.
6500TL verdiğin bir telefonun 3-4 yıl sonra instagramdan vb gibi uygulamalarda yeni çıkan bir özelliği kullanamayacaksa ne anlamı varGüncelleme alıp almamasının pek önemi yok epey götürür.
İlla iphone almak istiyorsan o bütçe civarına ikinci el garantili iphone 11 alabilirsinSelam iphone xr alsam 2022de 4 yıl olmuş olacak cihaz çıkalı sizce degermi almaya bu cihaz kaç yıl daha ve ios kadar güncelleme alır beni 4 yıl rahat kasmadan götürürmü pugb gibi ağır oyunları oynatırmı şuan.
Nerden alıyım sence telefoncudanmı alsam acaba 2 el nelere dikkat ediyim alırkenİlla iphone almak istiyorsan o bütçe civarına ikinci el garantili iphone 11 alabilirsin
telefoncudan alma bence letgo vs. gibi yerlerden alabilirsin ama güvendiğin yerler varsa oralardanda alaabilirsin tabiNerden alıyım sence telefoncudanmı alsam acaba 2 el nelere dikkat ediyim alırken
bence se 2020 al eğer yeni tasarım istiyorsan 11 almanı tavsiye ederim xr önermemSelam iphone xr alsam 2022de 4 yıl olmuş olacak cihaz çıkalı sizce degermi almaya bu cihaz kaç yıl daha ve ios kadar güncelleme alır beni 4 yıl rahat kasmadan götürürmü pugb gibi ağır oyunları oynatırmı şuan.
bu sıralama kesin değil 6s son kez güncelleme almış olabilir ama iphone 7 nin seneye son güncellemesini alacağını söyleyemeyiz iphone 6 nın güncelleme desteği kesileli yıllar olduiPhone 6S, son güncellemesi olan iOS 15'i aldı.
iPhone 7, iOS 16'yı alacak.
iPhone 8 ve X, iOS 17'yi alacak.
iPhone XR ve XS, iOS 18'i alacak.
Bu minimum zaten. Rahat 4 yılı var yazmışım altına. Daha fazlasını da alabilir.bu sıralama kesin değil 6s son kez güncelleme almış olabilir ama iphone 7 nin seneye son güncellemesini alacağını söyleyemeyiz iphone 6 nın güncelleme desteği kesileli yıllar oldu