İPHONE XR kaç yıl gider

Keremsa

80+
Reaksiyon skoru
62
Bütçe
6500
Selam iphone xr alsam 2022de 4 yıl olmuş olacak cihaz çıkalı sizce degermi almaya bu cihaz kaç yıl daha ve ios kadar güncelleme alır beni 4 yıl rahat kasmadan götürürmü pugb gibi ağır oyunları oynatırmı şuan.

xr güzel telefon oyun performansımdan haberim yok ama
ayrıca daha 3 olmadı 2018 sonbaharda çıkmıştı daha bi çok rahat 2024'e,2025'e kadar güncelleme alır.

iPhone 6S, son güncellemesi olan iOS 15'i aldı.
iPhone 7, iOS 16'yı alacak.
iPhone 8 ve X, iOS 17'yi alacak.
iPhone XR ve XS, iOS 18'i alacak.

Yani rahat 4 yılı var.

iPhone'da güncellemeler çok önemlidir bu arada, Android gibi değil. Uygulama desteği kesildiği anda indiremiyorsunuz, örneğin "bu uygulama iOS 13 ve üzeri sürüm gerektirir" diyor.

Selam iphone xr alsam 2022de 4 yıl olmuş olacak cihaz çıkalı sizce degermi almaya bu cihaz kaç yıl daha ve ios kadar güncelleme alır beni 4 yıl rahat kasmadan götürürmü pugb gibi ağır oyunları oynatırmı şuan.
İlla iphone almak istiyorsan o bütçe civarına ikinci el garantili iphone 11 alabilirsin

kendim kullanıyorum gündelik performansı gayet iyi kamera olarak gün ışığında güzel ters ışıkta bile gayet iyi gece fotoğraflarında yazılımsal olarak gren i düzeltiyor ama gece video da gren oluşuyor pil olarak benim 1 günümü rahat çıkartıyor yüksek ihtimalle 2025 e kadar güncelleme alacak

bence se 2020 al eğer yeni tasarım istiyorsan 11 almanı tavsiye ederim xr önermem

iPhone 6S, son güncellemesi olan iOS 15'i aldı.
iPhone 7, iOS 16'yı alacak.
iPhone 8 ve X, iOS 17'yi alacak.
iPhone XR ve XS, iOS 18'i alacak.
bu sıralama kesin değil 6s son kez güncelleme almış olabilir ama iphone 7 nin seneye son güncellemesini alacağını söyleyemeyiz iphone 6 nın güncelleme desteği kesileli yıllar oldu

bu sıralama kesin değil 6s son kez güncelleme almış olabilir ama iphone 7 nin seneye son güncellemesini alacağını söyleyemeyiz iphone 6 nın güncelleme desteği kesileli yıllar oldu
Bu minimum zaten. Rahat 4 yılı var yazmışım altına. Daha fazlasını da alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri