IPhone XR Mi IPhone SE 2020 Mi

nysX

80+
Reaksiyon skoru
52
Bütçe
7000
XR alirsam 2. el alacagim garantisi sadece 6 ay telefoncu garantili, se alirsam sifir olucak ve 2 yil apple garantisi oluyor sifir oldugu icin oyun vs. oynamiyorum benim gonlum xr ama kafam karisiyor garanti olmadigi icin fikrinizi onerilerinizi merak ediyorum

XR alirsam 2. el alacagim garantisi sadece 6 ay telefoncu garantili, se alirsam sifir olucak ve 2 yil apple garantisi oluyor sifir oldugu icin oyun vs. oynamiyorum benim gonlum xr ama kafam karisiyor garanti olmadigi icin fikrinizi onerilerinizi merak ediyorum
Bence Xr al kardeşim garanti o kadar önemli değil bence.

Her türlü XR.Düşünme bile.

Se al hem sifir alıyon hem daha iyi islemci hem 1 sene fazla guncelleme alacak sadece batarya sikinti o da hallolur bir sekilde

sana kalmış iphone se2020 senin isteklerini karşılıyorsa alabilirsin ben aldım çok memnunum kullanımı çok güzel kaemra video kalitesi güzel işlemci farkını ortaya koyuyor çok hızlı batarya biraz sıkıntı oda bana bir gün yetiyor ve baya hızlı şarj oluyor

XR alınır

Geri