Neler Yeni

İphone Xr veya İphone se2 Kullananlar Bakabilir mi

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
SE 2020 kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim ve evet se 2020 nin kamerası ve işlemcisi daha iyi

efay144

80+ Silver
Peki xra 1000 tl fazla vermeye değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

SE 2020 kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim ve evet se 2020 nin kamerası ve işlemcisi daha iyi
se2 nin sizin açınızdan sıkıntısı nedir?

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Peki xra 1000 TL fazla vermeye değer mi?

hocam se nin xr ı geçtiği 2 nokta var kamera çok azcık daha iyi ve işlemcisi xr a göre yeni (xr a12\se2 a13)
xr almak çok daha mantıklı bence ekran daha büyük pil çok daha iyi

efay144

80+ Silver
hocam se nin xr ı geçtiği 2 nokta var kamera çok azcık daha iyi ve işlemcisi xr a göre yeni (xr a12\se2 a13)
xr almak çok daha mantıklı bence ekran daha büyük pil çok daha iyi
İşte 1000 lira fazla vermeye değermi acaba

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
Peki xra 1000 TL fazla vermeye değer mi?

benim açımdan pek bir sıkıntısı yok telefondan oyun oynayan birisi değilim ekran da benim için önemli değil pilinden de gayet de memnunum ilk aldığımda güç tasarufu modunda bluetooth kulaklıkla 2 saatlik netflixden film izlediğimde yaklaşık %16 şarj götürmüştü bu güne geldiğimiz zaman pil sağlığı durumu %93 de iken %20-22 şarj götürdü. Pc siz kaldığım dönemlerde oyun oynadığım oldu ve keşke büyük ekranlı telefonum olsaydı da dedim açıkçası. Ancak 3-4 kere yatak mesafesinden düşürmemle beraber zil tuşunda oynaklık oluştu kendi kendine basıyor servise vericem ama bu benim problemim burayı boşverin

yani telefonda oyun oynamayacaksanız işlemcisi zaten hayli hayli güçlü olan bu telefonu tüm gün güç tasarfurunda kullanırsanız baya yeticektir yani en azından bana yetiyor

Bu arada babam da XR kullanıyor

efay144

80+ Silver
benim açımdan pek bir sıkıntısı yok telefondan oyun oynayan birisi değilim ekran da benim için önemli değil pilinden de gayet de memnunum ilk aldığımda güç tasarufu modunda bluetooth kulaklıkla 2 saatlik netflixden film izlediğimde yaklaşık %16 şarj götürmüştü bu güne geldiğimiz zaman pil sağlığı durumu %93 de iken %20-22 şarj götürdü. Pc siz kaldığım dönemlerde oyun oynadığım oldu ve keşke büyük ekranlı telefonum olsaydı da dedim açıkçası. Ancak 3-4 kere yatak mesafesinden düşürmemle beraber zil tuşunda oynaklık oluştu kendi kendine basıyor servise vericem ama bu benim problemim burayı boşverin

yani telefonda oyun oynamayacaksanız işlemcisi zaten hayli hayli güçlü olan bu telefonu tüm gün güç tasarfurunda kullanırsanız baya yeticektir yani en azından bana yetiyor

Bu arada babam da XR kullanıyor
Peki sizin tekrar telefon alma şansınız olsaydı xrmı tercih edersininz se2 mi?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
Peki sizin tekrar telefon alma şansınız olsaydı xrmı tercih edersininz se2 mi?
baya düşündürücü bir soru küçük ekran tek elle kullanımı daha kolay kişiden kişiye değişir mağazaya gidip boyutlarını karşılaştırabilirsiniz benim fikrim burda pek önemli değil zaten her şey ortada xr ın pilinin ve ekranının daha büyük olduğu se 2020 nin ise işlemcisinin ve kamerasının daha iyi olduğu sizde pilin kapasitesini bilerek alıcaksınız burda önemli olan mağazada görüp incelemek ve ona göre karar vermek

PİL

IMG_0041[1].PNG

Burda benim telefonu aldığım ilk gün %100den %22 ye kadar kullandığım süre zarfında aldığım test 6.30 saat bakmışım bu 6.5 saat ise telefonumdan full pil tasarufu modundayken %78 şarj götürmüş (NOT BU TESTLERİ YAPARKEN BLUETOOTH KULLANDIĞIMI BELİRTMEDİĞİM SÜRECE BLUETOOTH KULLANMADIM ARKADA DA KONUM VB AÇIK BIRAKMADIM)

2.

IMG_0064[1].PNG

burda ise 5 saat 20dk lık bir kullanım sonucu oyun oynamış bir şekilde testi görüyorsunuz 45dk lık oyunda bluetoothlu kulaklık kullanarak oyunu oynadım onun dışında gün içinde sadece instagramda 10dk bluetoothlu kulaklık kullandım

3.

IMG_0109[1].PNG

Burda ise şarja takılmayın sadece ekran görüntüsü almayı unuttum %19 du bu verilerin gösterildiği şarj durumu telefon şarjdayken hiç bakmadım bu kullanımda yaklaşık 5 saat gibi gözüksede bu kullanım 5 saat 20dk peki neden ? çünkü boş boş ana ekranda dolaştım herhalde çünkü gayet iyi hatırlıyorum 5 saat 20dk yazıyordu pubg oynarken full kulaklıkla (bluetooth) instagramda ise hiç bluetooth kullanmadım netflix dizi boyunca da bluetooth kulaklık kullandığımı belirteyim (VİDEO İZLERKEN ŞARJI ÇOK AZ GİDİYOR BAYILDIM) burda ekran görüntüsünü alamadığım için gösteremiyorum ama yaklaşık 2 saatlik bir film izleme sonucu sadece %16lık bir şarj düşüşü yaşadım !!

Oyun performansı

Pubg yi hangi ayarlarda oynarsanız oynayın akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz ben oynarken kare hızı yüksek ve ayarları ise dengeli şekilde oynadım

19.08 de dediğim ayarlarda pubg oynamam sonucu 19.38 de şarjım %98 den %88 e düştüğünü gördüm evet bu kötü bir değer ama benim için sorun değil :)

Başka sorularınız varsa alabilirim

Bunlarda benim kendi yaptığım pil inceleme

baya düşündürücü bir soru küçük ekran tek elle kullanımı daha kolay kişiden kişiye değişir mağazaya gidip boyutlarını karşılaştırabilirsiniz benim fikrim burda pek önemli değil zaten her şey ortada xr ın pilinin ve ekranının daha büyük olduğu se 2020 nin ise işlemcisinin ve kamerasının daha iyi olduğu sizde pilin kapasitesini bilerek alıcaksınız burda önemli olan mağazada görüp incelemek ve ona göre karar vermek

PİL

IMG_0041[1].PNG

Burda benim telefonu aldığım ilk gün %100den %22 ye kadar kullandığım süre zarfında aldığım test 6.30 saat bakmışım bu 6.5 saat ise telefonumdan full pil tasarufu modundayken %78 şarj götürmüş (NOT BU TESTLERİ YAPARKEN BLUETOOTH KULLANDIĞIMI BELİRTMEDİĞİM SÜRECE BLUETOOTH KULLANMADIM ARKADA DA KONUM VB AÇIK BIRAKMADIM)

2.

IMG_0064[1].PNG

burda ise 5 saat 20dk lık bir kullanım sonucu oyun oynamış bir şekilde testi görüyorsunuz 45dk lık oyunda bluetoothlu kulaklık kullanarak oyunu oynadım onun dışında gün içinde sadece instagramda 10dk bluetoothlu kulaklık kullandım

3.

IMG_0109[1].PNG

Burda ise şarja takılmayın sadece ekran görüntüsü almayı unuttum %19 du bu verilerin gösterildiği şarj durumu telefon şarjdayken hiç bakmadım bu kullanımda yaklaşık 5 saat gibi gözüksede bu kullanım 5 saat 20dk peki neden ? çünkü boş boş ana ekranda dolaştım herhalde çünkü gayet iyi hatırlıyorum 5 saat 20dk yazıyordu PUBG oynarken full kulaklıkla (bluetooth) instagramda ise hiç bluetooth kullanmadım netflix dizi boyunca da bluetooth kulaklık kullandığımı belirteyim (VİDEO İZLERKEN ŞARJI ÇOK AZ GİDİYOR BAYILDIM) burda ekran görüntüsünü alamadığım için gösteremiyorum ama yaklaşık 2 saatlik bir film izleme sonucu sadece %16lık bir şarj düşüşü yaşadım !!

Oyun performansı

PUBG yi hangi ayarlarda oynarsanız oynayın akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz ben oynarken kare hızı yüksek ve ayarları ise dengeli şekilde oynadım

19.08 de dediğim ayarlarda PUBG oynamam sonucu 19.38 de şarjım %98 den %88 e düştüğünü gördüm evet bu kötü bir değer ama benim için sorun değil :)

pubg oynarken güç tasarufu modu kapalı

efay144

80+ Silver

PİL

IMG_0041[1].PNG

2.

IMG_0064[1].PNG

3.

IMG_0109[1].PNG

Burda ise şarja takılmayın sadece ekran görüntüsü almayı unuttum %19 du bu verilerin gösterildiği şarj durumu telefon şarjdayken hiç bakmadım bu kullanımda yaklaşık 5 saat gibi gözüksede bu kullanım 5 saat 20dk peki neden ? çünkü boş boş ana ekranda dolaştım herhalde çünkü gayet iyi hatırlıyorum 5 saat 20dk yazıyordu PUBG oynarken full kulaklıkla (bluetooth) instagramda ise hiç bluetooth kullanmadım netflix dizi boyunca da bluetooth kulaklık kullandığımı belirteyim (VİDEO İZLERKEN ŞARJI ÇOK AZ GİDİYOR BAYILDIM) burda ekran görüntüsünü alamadığım için gösteremiyorum ama yaklaşık 2 saatlik bir film izleme sonucu sadece %16lık bir şarj düşüşü yaşadım !!

Oyun performansı

PUBG yi hangi ayarlarda oynarsanız oynayın akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz ben oynarken kare hızı yüksek ve ayarları ise dengeli şekilde oynadım

19.08 de dediğim ayarlarda PUBG oynamam sonucu 19.38 de şarjım %98 den %88 e düştüğünü gördüm evet bu kötü bir değer ama benim için sorun değil :)

PUBG oynarken güç tasarufu modu kapalı
Tamamdır teşekkürler. Benim şimdiki telefonumda aşırı pil yediği için pil benim için daha önemli zaten hız konusunda da aman aman bir fark yok gibi gidip bir mağazaya bakarım ekranlarına eğer xrın görünüşünü de beğenirsem xr alırım. Tabi xr için 2. el almam gerekir belki bundan dolayı se2 ye de gidebilirim.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
arkadaşım var se2kullanıyor telefon habire sarj da pil ömrü de çabuk bitiyor o zaman

eren42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eren ulusoy
paran varsa 11 yoksa se nin içi iphone 11 ın ıçiyle aynıu xr bana göre daha alt kadamede

efay144

80+ Silver
paran varsa 11 yoksa se nin içi iphone 11 ın ıçiyle aynıu xr bana göre daha alt kadamede
Aynen öyle ama asıl xrı öne geçiren nokta pil bence se2yi aldıktan 2 yıl sonra pilinin ne olacağı az çok belli

Top Bottom