Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
Bütçe arttıramıyorsanız ve ikinci el iPhone 11'in sorunu olmadığından eminseniz iPhone 11 tercih edebilirsiniz.
Madem olmuyor diyosun peki bu alanlar nasil kullaniyo senelerce?YD uzatma olmuyor
Dostum BTK e-simi kapattı bir kaç gün önceMadem olmuyor diyosun peki bu alanlar nasil kullaniyo senelerce?
Kullanılmıyor yeni kapatıldı. Uzatılanlar uzatıldığı tarihten itibaren 2ay sonra kapanacak. Yıl başında açılacak her sim için 4ay süre var yani 1 fiziksel sim + e-sim toplam 8ay kullanım süresi olacakMadem olmuyor diyosun peki bu alanlar nasil kullaniyo senelerce?
Ya iki senedir tel almiom bu sene karar verdim yarin iphone isticektim gelen habere bak boyle bahtin benDostum BTK e-simi kapattı bir kaç gün önce![]()
Şuan bütün YD Iphonelar çöp oldu.Ya iki senedir tel almiom bu sene karar verdim yarin iphone isticektim gelen habere bak boyle bahtin ben
Peki bisey sorcam kardesimde yurtdisi redmi note 11 pro alcak ama ona suresiz imei aticaklar o sorun olmaz demjŞuan bütün YD Iphonelar çöp oldu.
Olmaz Xiaomi grubuna IMEI atılıyor.Peki bisey sorcam kardesimde yurtdisi redmi note 11 pro alcak ama ona suresiz imei aticaklar o sorun olmaz demj
Geçici kayıt kapatıldı ülkeden çıkış yapıp geri girerseniz YD telefonu 2732₺ kayıt yapar devam edersiniz. Bence çöp olmadı çok mantıklı iphone 12 veya 11 pro 11kya bulunuyor 2.732₺de kayıt. E birde başka ülke görüp gelirsin işte..Şuan bütün YD Iphonelar çöp oldu.
Kanka simdi bisey dicem haberi okudumda suresi bitince yeni imei hala atilabiliyomus ben zaten 6 ayda bir 150tl ye kayit actirucam sorun olmazki o zamanOlmaz Xiaomi grubuna IMEI atılıyor.
6 ay da bir IMEI attıramazsın Iphone'lara o olay bitti.Kanka simdi bisey dicem haberi okudumda suresi bitince yeni imei hala atilabiliyomus ben zaten 6 ayda bir 150tl ye kayit actirucam sorun olmazki o zaman
Pasaport, vize, uçak bileti, yol yemek masrafı, kalacak yer ?Geçici kayıt kapatıldı ülkeden çıkış yapıp geri girerseniz YD telefonu 2732₺ kayıt yapar devam edersiniz. Bence çöp olmadı çok mantıklı iphone 12 veya 11 pro 11kya bulunuyor 2.732₺de kayıt. E birde başka ülke görüp gelirsin işte..
Batuma girip çıkmak yeterliymiş galiba öyle duydumPasaport, vize, uçak bileti, yol yemek masrafı, kalacak yer ?