İphone xs almak istiyorum tasarımı falan çok beğeniyorum iPhone olsun istiyorum birde maks bütçe 13k xs de o fiyatlarda alınır mı acaba güncelleme 1 sene alcakmis kasmadan donmadan kaç sene götürür beni bilgilendirirseniz mutlu olurum
Teşekkür ederim 11 iyi ama ekranı 720pAlınmaz bro çünkü xs 1 sene dediğin gibi upgrade alacak ve sonrasında seni tatmin edeceğini sanmıyorum her sene gittikçe telefonlar yavaşlıyor yazılım yüzüne xs çok eski bi telefon bana göre 11 üstün alabiliyorsan tavsiyem pro almayıp 11 12 13 alabilirsin
Anladim saolun13K ya XS alacağına 14-15K ya 11 falan al kanka. iPhone 11'in bence bı 3 yılı var tuttuğu için 1 sene daha fazla destek alır büyük ihtimal.
İnan bana 828p ekran koymaz. Amoled ekran kullanmasıysan eksikliğini cekmeyeceksin merak etme.Teşekkür ederim 11 iyi ama ekranı 720p
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladim saolun
Yok kullanmadim hiçİnan bana 828p ekran koymaz. Amoled ekran kullanmasıysan eksikliğini cekmeyeceksin merak etme.
Sıkıntı olmayacaktır o zaman. Apple alıyorsan güncellemeyle önem ver. Bence alınması gereken kinimum cihaz 12 Mini ama 11 piyasası 17K dan falan baya düşmüş. F/P diyebileceğim bir Apple cihaz 11.Yok kullanmadim hiç