Neler Yeni

İphone xs mi samsung s10plus mı 2025 te ?

utkan7092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utkan Aksoy
Bütçe
9000
selam dostlar telefonumu değişeceğim 8 9 bin bandında ki cihazlar şuan berbat o yüzden 2. el alacağım bu fiyatlara xs vs note 10 plus var sizce hangisi daha iyidir hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
selam dostlar telefonumu değişeceğim 8 9 bin bandında ki cihazlar şuan berbat o yüzden 2. el alacağım bu fiyatlara xs vs note 10 plus var sizce hangisi daha iyidir hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır.
Samsung'da bu modelleri şahsen önermem XS'i de önermem normalde ancak bu iki cihaz arasından XS daha makul duruyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
XS Max bulabilirsen daha memnun kalırsın. Yine de bunların arasından seçeceksek XS derim. iPhone X serisi ilk zamanki kadar olmasa da akıcılığını devam ettiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam XS ve XS Max'te iOS 18 desteği var. Fakat yine de sen güncelleme, iOS 17'de kullan. Neden diye sorarsan marka fark etmeksizin herhangi bir modelin en son aldığı güncellemeyi yaparsan çok kasmaya veya ekran süresi düşmeye başlıyor.

utkan7092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utkan Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung'da bu modelleri şahsen önermem XS'i de önermem normalde ancak bu iki cihaz arasından XS daha makul duruyor
şuan 8 kullanıyorum pilden çok şikayetçi olduğum icin değişmek istiyorum takas üstüne az miktar para ile bu modellere geçmeyi düşünüyorum güçlendirilmiş bataryalı xs nasıl performans gösterir ve neden s10+ önermediğinizi açıklar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

XS Max bulabilirsen daha memnun kalırsın. Yine de bunların arasından seçeceksek XS derim. iPhone X serisi ilk zamanki kadar olmasa da akıcılığını devam ettiriyor.
max e maalesef bütçem yetmiyor xs alırsam 1 2 sene idare eder mi oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve fotoğraf 8 in kamerasindan memmunum xs den her turlu memmun olurum diye düşünüyorum bu yüzden batarya olarak xs ne sunar

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
şuan 8 kullanıyorum pilden çok şikayetçi olduğum icin değişmek istiyorum takas üstüne az miktar para ile bu modellere geçmeyi düşünüyorum güçlendirilmiş bataryalı xs nasıl performans gösterir ve neden s10+ önermediğinizi açıklar mısınız
Eski androidler eski iPhone'lar kadar stabil çalışmıyor bu yüzden önermiyorum eski androidleri. Bataryası yenilenmiş XS akıcı şekilde kullanılır bir süre daha idare eder ama artık zamanı geçmeye başladı bu modellerin.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Mesaj otomatik birleştirildi:

max e maalesef bütçem yetmiyor xs alırsam 1 2 sene idare eder mi oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve fotoğraf 8 in kamerasindan memmunum xs den her turlu memmun olurum diye düşünüyorum bu yüzden batarya olarak xs ne sunar
Şöyle söyleyeyim, tahminimce 2 sene önce iP8'in cayır cayır çalışıyordu. Son zamanlarda biraz yavaşladığı için sinirini bozmaya falan başladı. Aynısı XS aldığında, hatta XS Max alsan da 2 sene sonrasında rahatsız etmeye başlayacak.

utkan7092

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utkan Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle söyleyeyim, tahminimce 2 sene önce iP8'in cayır cayır çalışıyordu. Son zamanlarda biraz yavaşladığı için sinirini bozmaya falan başladı. Aynısı XS aldığında, hatta XS Max alsan da 2 sene sonrasında rahatsız etmeye başlayacak.
tamamdır hocam teşekkür ederim ben xs geçip 1 2 sene daha onla devam edeyim yanıtlarınız için teşekkür ederim konuyu kapatabilriz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,147
İsim
kilan embappe
İkisi de tercih edilecek cihaz değil ama ikisi arasından XS tabii ki.

sirefeee

80+
Xr kullanıyorum bataryası 7-8 saat çok rahat çıkarıyormpil sağlıpı 76 iken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,834
Üyeler
168,693
Son üye
nalas