Oneplus’tan değil de Android cihazlardan genel olarak korkuyorum. Pek iyi bir tecrübem olmadı. iOS’i aratır mı acaba...Bence mantikli 7 pro çok kaliteli urun her seyiyle iyi hem kamera bakimdan hemde performance bakimdan çok iyi gecirseniz pisman olmazsin
genel anlamda her şey de öne çıkıyor one plus 7 pro ona geçmenizi tavsiye ederimOneplus’tan değil de Android cihazlardan genel olarak korkuyorum. Pek iyi bir tecrübem olmadı. iOS’i aratır mı acaba...
Onarılamayacak bir sorunsa ayrıca cihazın garantiliyse yenisi ile değiştiriyorlar onuda belirteyim.Dostum ben Apple Yetkili servisinde 2 sene çalıştım. Apple cihazların parça ve işçilik ücretleri yetkili servislerde çok pahalı. Apple cihazlarının sorunları çok oluyor. Garantin yoksa bir de işin zor. Yetkili servise götürsen pahalı, dışarıda yaptırmaya kalksan ucuz ama dandik parça takıyorlar . Sonra cihazı alıp Apple'a götürüyorsun cihazda yetkisiz müdahale var diyip geri veriyorlar. Anlayacağın değebilir . Ben de 8 Plus kullanıyorum , XIAOMI'ye geçmeyi düşünüyorum.