POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Reis bu 120+120 gün 180+180 çıktı diyorlardı doğru mu?1 hafta içinde açılır.
Reis bu 120+120 gün 180+180 çıktı diyorlardı doğru mu?1 hafta içinde açılır.
Değil. O geçerlilik yurtdışında yaşayanlar için.Reis bu 120+120 gün 180+180 çıktı diyorlardı doğru mu?
bende 2 cihaz kullanıyorum biri yurt içi diğeri yurt dışı olan ve şuan hattim yurt içi olanda çıkarıp yurt dışına mı takmam gerekiyor?hattın içinde kalsın ne olur ne olmaz diye bence operatör ile ilgili sorunlar yaşama
Aynen hocambende 2 cihaz kullanıyorum biri yurt içi diğeri yurt dışı olan ve şuan hattim yurt içi olanda çıkarıp yurt dışına mı takmam gerekiyor?
Telefonu kapat aç öle dene veya ağ ayarlarını sıfırlaMerhaba öncelikle iPhone 13 cihazım var japonyadan alınma 1 yıllık cihaz şimdi 2024 e girdiğimize göre bunun 120 günlük kullanım süresi olması gerek ne zaman açılır bilgisi olan var mı hat yok şuan servis yok diyor
mesaj falan gelmedi amaTelefonu kapat aç öle dene veya ağ ayarlarını sıfırla
Bilmiyorum çoğu kişi böle çözmüşmesaj falan gelmedi ama
mesaj nasil gelecek servis yokkenBilmiyorum çoğu kişi böle çözmüş
oda var hattım türkcell wifi ile sim aktif olabiliyor e sim gibi aktif etmek istemiyorum wifi i iphone de sim aktif görünmesin diye neyapacağımı şaşırdım bekliyyorum öyle iphome 7mesaj nasil gelecek servis yokken
diger cihaza takiliyken neden gelsin bu cihaziniz acilacak gibi
hala yokVar mı bi gelişme
Bende de açılmadı vodafonehala yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
acilan falan var mi acaba diger forumlara bakan guncel konu var mi
Şimdi yeni bilgi aldım btk yılbaşı tatili nedeniyle kapalı olduğundan dolayı açmadı telefonları max 3 ocağa kadar açılacakmış kesin ve net bilgihala yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
acilan falan var mi acaba diger forumlara bakan guncel konu var mi