Dediğinize göre ı cloud da 2504 tane fotoğraf ve video olması lazım ama ı cloud da 2903 fotoğraf, 173 video mevcut. Birde şöyle bir şey var. Bu bilgisayardan, cihazlar ve sürücüler kısmında ki ıphone u seçtiğimdeki fotoğrafları almak istediğimizde 7500 küsur tane çıkıyor. Yani her seferinde farklı bir veri karşıma çıkıyor. Aktardıktan sonra telefondan hepsini sileceğim. Bu yüzden eksik aktarılmasını istemiyorum..icloud da olan fotoğralar telefonda görünmediği için.telefonda olan sayıyı göstermiş işte
Örnek bir video var mı acaba YouTube'da nasıl yapacağımla ilgili?3uTools kullanın.
Evet var ama 35-40 tane bir şey. Yani neden öyle oluyor anlamış değilim.Telefonda "gizli" klasöründe tuttuğunuz fotoğraflar var mı? Sayı çelişmesinin sebebi orası da olabilir.
Kendi sitesinde bol bol bilgi içeren "Tutorials" kısmı var. Youtube'a 3uTools kullanımı yazınca da Türkçe videolar çıkıyor. Zaten indirip kuracalasanız 5 dakikada çözersiniz, iTunes'tan çok daha basit.Örnek bir video var mı acaba YouTube'da nasıl yapacağımla ilgili?
Evet var ama 35-40 tane bir şey. Yani neden öyle oluyor anlamış değilim.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Uygulama çok hoşuma gitti. Şuan fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum.Kendi sitesinde bol bol bilgi içeren "Tutorials" kısmı var. Youtube'a 3uTools kullanımı yazınca da Türkçe videolar çıkıyor. Zaten indirip kuracalasanız 5 dakikada çözersiniz, iTunes'tan çok daha basit.
Rica ederim. Sayı uyuşmazlığı bu programda da çıktı mı?Gerçekten çok teşekkür ederim. Uygulama çok hoşuma gitti. Şuan fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum.
Yok hayır. Telefonda ne gösteriyorsa uygulamada da o çıktı.Rica ederim. Sayı uyuşmazlığı bu programda da çıktı mı?
Failed olanları tekrar atmayı deneyin hocam. Çok fazla sayıda olunca böyle hatalar veriyor ben de yaşadım. 1000'er 1000'er atın olmazsa.Yok hayır. Telefonda ne gösteriyorsa uygulamada da o çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iTunes'den bin kat daha güzel bir uygulama. Ne var ne yok gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Evil Belief Yine ben. Bu sefer de şöyle bir hata aldım. Neden hepsini aktarmıyor acaba.
Alıntıyı görüntüle
Sorunu anladım galiba. Iphone kullanıyorsanız bilirsiniz. Bazı fotoğrafların ı cloud a yüklemesi durunca bulanık bir hal alır. Yani fotoğraf net olmaz. Anladığım kadarıyla da bu fotoğraflar aktarılmıyor.Failed olanları tekrar atmayı deneyin hocam. Çok fazla sayıda olunca böyle hatalar veriyor ben de yaşadım. 1000'er 1000'er atın olmazsa.