Neler Yeni

Iphone'dan PC'ye Fotoğraf Aktarma

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Selamlar,

Iphone telefonumdan bilgisayara fotoğrafları aktaracağım. Fakat telefonumda 9203 fotoğraf ve video varken pc bunu 6699 olarak algılıyor. Sebebini bilen var mı acaba? Ne yapabilirim?

1637163423601.png
1637163279565.png

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
İ tunes den mi aktsrıyorsunuz hocam

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ı tunes'den değil. Bilgisayarın kendi fotoğraflar kısmından içeri aktar yapıyorum. I tunes den aktarmak için fotoğrafların hepsinin ı cloud da olması lazım. Benim ise ı cloud da 2000 küsur tanesi var.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
icloud da olan fotoğralar telefonda görünmediği için.telefonda olan sayıyı göstermiş işte

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
icloud da olan fotoğralar telefonda görünmediği için.telefonda olan sayıyı göstermiş işte
Dediğinize göre ı cloud da 2504 tane fotoğraf ve video olması lazım ama ı cloud da 2903 fotoğraf, 173 video mevcut. Birde şöyle bir şey var. Bu bilgisayardan, cihazlar ve sürücüler kısmında ki ıphone u seçtiğimdeki fotoğrafları almak istediğimizde 7500 küsur tane çıkıyor. Yani her seferinde farklı bir veri karşıma çıkıyor. Aktardıktan sonra telefondan hepsini sileceğim. Bu yüzden eksik aktarılmasını istemiyorum..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
3uTools kullanın. iTunes belasıyla uğraşılmaz. O kadar çok fotoğraf ve videoyu tek seferde attırmaz, illa ki hata verir.
Telefonda "gizli" klasöründe tuttuğunuz fotoğraflar var mı? Sayı çelişmesinin sebebi orası da olabilir.

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Örnek bir video var mı acaba YouTube'da nasıl yapacağımla ilgili?

Evet var ama 35-40 tane bir şey. Yani neden öyle oluyor anlamış değilim.
Kendi sitesinde bol bol bilgi içeren "Tutorials" kısmı var. Youtube'a 3uTools kullanımı yazınca da Türkçe videolar çıkıyor. Zaten indirip kuracalasanız 5 dakikada çözersiniz, iTunes'tan çok daha basit.

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Kendi sitesinde bol bol bilgi içeren "Tutorials" kısmı var. Youtube'a 3uTools kullanımı yazınca da Türkçe videolar çıkıyor. Zaten indirip kuracalasanız 5 dakikada çözersiniz, iTunes'tan çok daha basit.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Uygulama çok hoşuma gitti. Şuan fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum.

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Rica ederim. Sayı uyuşmazlığı bu programda da çıktı mı?
Yok hayır. Telefonda ne gösteriyorsa uygulamada da o çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iTunes'den bin kat daha güzel bir uygulama. Ne var ne yok gösteriyor.

@Evil Belief Yine ben. :( Bu sefer de şöyle bir hata aldım. Neden hepsini aktarmıyor acaba.

1637172839569.png

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yok hayır. Telefonda ne gösteriyorsa uygulamada da o çıktı.

iTunes'den bin kat daha güzel bir uygulama. Ne var ne yok gösteriyor.

@Evil Belief Yine ben. :( Bu sefer de şöyle bir hata aldım. Neden hepsini aktarmıyor acaba.

Alıntıyı görüntüle
Failed olanları tekrar atmayı deneyin hocam. Çok fazla sayıda olunca böyle hatalar veriyor ben de yaşadım. 1000'er 1000'er atın olmazsa.

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Failed olanları tekrar atmayı deneyin hocam. Çok fazla sayıda olunca böyle hatalar veriyor ben de yaşadım. 1000'er 1000'er atın olmazsa.
Sorunu anladım galiba. Iphone kullanıyorsanız bilirsiniz. Bazı fotoğrafların ı cloud a yüklemesi durunca bulanık bir hal alır. Yani fotoğraf net olmaz. Anladığım kadarıyla da bu fotoğraflar aktarılmıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,549
Üyeler
163,841
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom