- Bütçe
- 40000
Başlikta yazdiğim gibi bi andordin özeliklerne bakiyorum çöp bi android e bakiyorum müq pill işlemci ama kulanım olarak iphone hoşuma gidiyor şu an kulandığım 8 plus 30 k altı bi çihaza geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
yd server kayıtlı s24 alabilirsinBaşlikta yazdiğim gibi bi andordin özeliklerne bakiyorum çöp bi android e bakiyorum müq pill işlemci ama kulanım olarak iphone hoşuma gidiyor şu an kulandığım 8 plus 30 k altı bi çihaza geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
Samsung S24+ alabilirsiniz.Başlikta yazdiğim gibi bi andordin özeliklerne bakiyorum çöp bi android e bakiyorum müq pill işlemci ama kulanım olarak iphone hoşuma gidiyor şu an kulandığım 8 plus 30 k altı bi çihaza geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
ne aliyim awya samsung yada ıphone xaomı falan alırsan parayı cope at daha ıyı
s23 yada ip12ne aliyim aw
ozm
en sevdiğim telefon modeli pili kötü olsada en azından normal bir boyutta telefon ve bileğin ağrıtmıyor benim 11 bileğimi ağrıtıyor 1 saat aktif kullanımdavalla iphone 13 mini var, samsung 24 plus felan almayı düşünüyorum pil konusunda gerçekten berbat
ağirlik önemli değil falza önemli olan performans daynikliliks23 yada ip12
Mesaj otomatik birleştirildi:
en sevdiğim telefon modeli pili kötü olsada en azından normal bir boyutta telefon ve bileğin ağrıtmıyor benim 11 bileğimi ağrıtıyor 1 saat aktif kullanımda
hocam size katılıyorum ama pil çok yormaya başlıyor sıkıyor bi süre sonra, mini modellerini seviyorum ben şahsens23 yada ip12
Mesaj otomatik birleştirildi:
en sevdiğim telefon modeli pili kötü olsada en azından normal bir boyutta telefon ve bileğin ağrıtmıyor benim 11 bileğimi ağrıtıyor 1 saat aktif kullanımda