İkisi de yok bende ancak ölü pixel şans işi sanırımghosting ölü pixel vs var mı
İkisi de yok bende ancak ölü pixel şans işi sanırımghosting ölü pixel vs var mı
Pivot özelliği olması, HDR 10 özelliği olması ve birçok monitörde olmayan 1 Ms grey to grey (GtG) özelliğiyle bence öne çıkan diğerlerinden sıyrılan bir monitör.Yukarıda yazdıklarım arasında en çok hoşuma giden bu ama indirim bekliyorum.
Kesinlikle. Öncelik sıramı belirledim. Bu hafta içinde indirime girme durumlarına kararımı vericem. Eğer girmezseler en uygun olanı almayı düşünüyorum.Pivot özelliği olması, HDR 10 özelliği olması ve birçok monitörde olmayan 1 Ms grey to grey (GtG) özelliğiyle bence öne çıkan diğerlerinden sıyrılan bir monitör.
Eğer 27’ tercih ediyorsanız alınır.Günün fırsatı: LG 27GL63T-B.APD, 27'' UltraGear, 1ms(MBR), 144hz, HDR10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B093JDH9SQ/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_KF8F2WF5C4V0HQ1FWZ2G bu şuan fiyatı çok iyi ama alınır mı? sizce
Ama gn24 650b çok daha pahalı ve aynı özellikte ne gerek var 27 daha iyi değilmi 1080p de bence gayet iyi duruyorEğer 27’ tercih ediyorsanız alınır.
27’ büyük geliyor ve 2k çözünürlükte olması gerektiğini düşünüyorum.Ama gn24 650b çok daha pahalı ve aynı özellikte ne gerek var 27 daha iyi değilmi 1080p de bence gayet iyi duruyor
Evet pahalı bence de bu yüzden indirim beklemekteyim ama artan dolardan dolayı da ne olacağını bilemiyorum.bizzat kendim kullanıyorum kardeşim 9 ay oldu çok memnunum fakat ben 1600e almıstım 3200 hakedermı forumdakıler daha ıyı bılırLG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.200,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com