Öneri iPS panel mi önerirsiniz VA panel mi ?

inc olarak 27 mi düşünüyorsun reis?

Va panel orta derecedir dostum en kötü panel tn dir fakat en hızlısı , va panel ıps den biraz soluk ve hız olarak biraz önde ıps ten ıps ise canlı renkler barındırır fakat hantaldır.
Ama arada bırakıyorsunuz insani :(

Hocam oyun grafikleri ve renkleri tatmin etmediği sürece oynamam oyunu diyelim. İPS den yanayım ama eksi yönleri beni etkiler mi keşke dedirtmi yani ? Cuma günü sipariş vermeyi planlıyorum linteki İPS modeli mesela o monitör ideal midir ?
IPS Alınabilir. Sadece görebileceğiniz IPS Glow var. Ghosting de olabilir ama VA aldığınızda gelen şanstan daha azdır. Teknoloji şans işidir. Belki de hiçbir şey olmaz.

Attığınız o monitör 2400TL'ye alınmaz. Kesinlikle bunu öneririm.

Çok daha iyi özellikleri var ve 300TL daha ucuz.

IPS Alınabilir. Sadece görebileceğiniz IPS Glow var. Ghosting de olabilir ama VA aldığınızda gelen şanstan daha azdır. Teknoloji şans işidir. Belki de hiçbir şey olmaz.

Attığınız o monitör 2400TL'ye alınmaz. Kesinlikle bunu öneririm.

Çok daha iyi özellikleri var ve 300TL daha ucuz.
Atılan her linki değerlendireceğim.🙏 Teşekkür ederim

En hantal paneller VA Panellerdir. Asıl rekabetçi için IPS alınmalı.

Gündüzleri mi kullancaksanız geceleri mi? Geceleri kontrastı çok daha yüksek olduğundan VA Panel önerimdir. Ayrıca VA'lar en iyi siyahları gösterebilen panellerdir. Fakat ghosting ve en yavaş paneller olarak geçmesi yüzünden alınmayabilir.

Bu arada iki monitör'de 2400TL etmez.
Yanlış bilgilendirmen i ben reportladım.

Monitör hakkında çok derin bilgim var.

eğer rekabetci oyunları çok oynamayacaksan keyfine girecek 27 al 24 dahaçok biraz prof oynayıp ciddi kasanlar tercih ediyor benim gibi. :D sana şu monitörü önerecektim benimde almak istediğim bir monitör ama fiyatı 2500 den 3000 e çıkmış, Bana göre kalite parlaklık ve tasarım bakımdan çok çok güzel bir monitör tamda istediğin gibi bütcen uygunsa düşünebilirssin. https://www.hepsiburada.com/asus-vg...tor-p-HBV00000I2BTZ?magaza=TuRuNCu Bilgisayar

Heh işte böyle bunu duymak daha iyi ❤️🤗
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam net kafeye giderdim de 27 curved vardı gayet hoştu ondan 27 düşünüyorum.
Benim monitör imzamda :) va panel fakat çok gzl

eğer rekabetci oyunları çok oynamayacaksan keyfine girecek 27 al 24 dahaçok biraz prof oynayıp ciddi kasanlar tercih ediyor benim gibi. :D sana şu monitörü önerecektim benimde almak istediğim bir monitör ama fiyatı 2500 den 3000 e çıkmış, Bana göre kalite parlaklık ve tasarım bakımdan çok çok güzel bir monitör tamda istediğin gibi bütcen uygunsa düşünebilirssin. https://www.hepsiburada.com/asus-vg279q-27-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000I2BTZ?magaza=TuRuNCu Bilgisayar
O fiyata 1080p 144hz alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartınız nedir ? Bütçeniz nedir ?
Ona göre önerimizi yapalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,785
Üyeler
191,164
Son üye