bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,893
inc olarak 27 mi düşünüyorsun reis?
Ama arada bırakıyorsunuz insaniVa panel orta derecedir dostum en kötü panel tn dir fakat en hızlısı , va panel ıps den biraz soluk ve hız olarak biraz önde ıps ten ıps ise canlı renkler barındırır fakat hantaldır.
IPS Alınabilir. Sadece görebileceğiniz IPS Glow var. Ghosting de olabilir ama VA aldığınızda gelen şanstan daha azdır. Teknoloji şans işidir. Belki de hiçbir şey olmaz.Hocam oyun grafikleri ve renkleri tatmin etmediği sürece oynamam oyunu diyelim. İPS den yanayım ama eksi yönleri beni etkiler mi keşke dedirtmi yani ? Cuma günü sipariş vermeyi planlıyorum linteki İPS modeli mesela o monitör ideal midir ?
Almışken tam alayım diyorum ya 24 alsam 27 isterim diye korkuyorum :xinc olarak 27 mi düşünüyorsun reis?
Ips al geç , hız olarak gözle fark edilcek fark yok.Ama arada bırakıyorsunuz insani![]()
Atılan her linki değerlendireceğim.IPS Alınabilir. Sadece görebileceğiniz IPS Glow var. Ghosting de olabilir ama VA aldığınızda gelen şanstan daha azdır. Teknoloji şans işidir. Belki de hiçbir şey olmaz.
Attığınız o monitör 2400TL'ye alınmaz. Kesinlikle bunu öneririm.
![]()
LG UltraGear 27GL650F-B Monitör
LG UltraGear 27GL650F-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Çok daha iyi özellikleri var ve 300TL daha ucuz.
27 al bence 24 çok küçük geliyor bana göz zevki için 27 alınmalıAlmışken tam alayım diyorum ya 24 alsam 27 isterim diye korkuyorum :x
Heh işte böyle bunu duymak daha iyiIps al geç , hız olarak gözle fark edilcek fark yok.
Aynen hocam net kafeye giderdim de 27 curved vardı gayet hoştu ondan 27 düşünüyorum.27 al bence 24 çok küçük geliyor bana göz zevki için 27 alınmalı
Yanlış bilgilendirmen i ben reportladım.En hantal paneller VA Panellerdir. Asıl rekabetçi için IPS alınmalı.
Gündüzleri mi kullancaksanız geceleri mi? Geceleri kontrastı çok daha yüksek olduğundan VA Panel önerimdir. Ayrıca VA'lar en iyi siyahları gösterebilen panellerdir. Fakat ghosting ve en yavaş paneller olarak geçmesi yüzünden alınmayabilir.
Bu arada iki monitör'de 2400TL etmez.
Benim monitör imzamdaHeh işte böyle bunu duymak daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen hocam net kafeye giderdim de 27 curved vardı gayet hoştu ondan 27 düşünüyorum.
O fiyata 1080p 144hz alınmaz.eğer rekabetci oyunları çok oynamayacaksan keyfine girecek 27 al 24 dahaçok biraz prof oynayıp ciddi kasanlar tercih ediyor benim gibi.sana şu monitörü önerecektim benimde almak istediğim bir monitör ama fiyatı 2500 den 3000 e çıkmış, Bana göre kalite parlaklık ve tasarım bakımdan çok çok güzel bir monitör tamda istediğin gibi bütcen uygunsa düşünebilirssin. https://www.hepsiburada.com/asus-vg279q-27-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000I2BTZ?magaza=TuRuNCu Bilgisayar