İps panel monitör önerisi

Eski monitörum var 60 hz ikinci ekran olarak kullanım diyorum ve oda 24 inç biraz simetri hastalığı da var 27 inç olursa kaç cm gibi fark olur yukardan aşağıya doğru cm yani
  • 24 inç = 60.96 cm
  • 27 inç = 68.58 cm

Oyun için kullanicam
24" de piyasa da bir tek bu var bulabildiğim, İtopya ya son zamanlarda hiç sıcak bakamıyorum alırken düşün ona göre al, servisiydi bilmemnesiydi üründe sorun çıktığında uğraştırıyorlar iade almamak için.
Ayrıca 24" bir monitöre 8K vermek pek mantıklı değil, aynı fiyata 27" çok daha iyi monitörler var.

24" de piyasa da bir tek bu var bulabildiğim, İtopya ya son zamanlarda hiç sıcak bakamıyorum alırken düşün ona göre al, servisiydi bilmemnesiydi üründe sorun çıktığında uğraştırıyorlar iade almamak için.
Ayrıca 24" bir monitöre 8K vermek pek mantıklı değil, aynı fiyata 27" çok daha iyi monitörler var.
İşte bende biraz takıntılıyim eski monitörum 24 olduğu için 27 inç alirsam fark olur arada

İşte bende biraz takıntılıyim eski monitörum 24 olduğu için 27 inç alirsam fark olur arada
2. Monitörü de 27 inç yapabilirsin. 24 inç e o kadar para verene kadar 2. monitörünü de yenilemiş olursun.
75-100Hz bir FHD monitör işini çözer VA bile alsan okey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,723
Üyeler
186,527
Son üye
aky32
Geri