Ne için kullanacaksınız? oyun yoksa iş için mi?24 inç 2 k ips panel monitör olurmu varsa söyler misiniz
Oyun için kullanicamNe için kullanacaksınız? oyun yoksa iş için mi?
Eski monitörum var 60 hz ikinci ekran olarak kullanım diyorum ve oda 24 inç biraz simetri hastalığı da var 27 inç olursa kaç cm gibi fark olur yukardan aşağıya doğru cm yanihttps://amzn.eu/d/8pTpcuo 27 inç olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelikleri 180hz fast ıps 2k 27 inç
Eski monitörum var 60 hz ikinci ekran olarak kullanım diyorum ve oda 24 inç biraz simetri hastalığı da var 27 inç olursa kaç cm gibi fark olur yukardan aşağıya doğru cm yani
Oyun için kullanicam
İşte bende biraz takıntılıyim eski monitörum 24 olduğu için 27 inç alirsam fark olur arada24" de piyasa da bir tek bu var bulabildiğim, İtopya ya son zamanlarda hiç sıcak bakamıyorum alırken düşün ona göre al, servisiydi bilmemnesiydi üründe sorun çıktığında uğraştırıyorlar iade almamak için.AOC Q24G2A 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q24G2A 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q24G2A/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Ayrıca 24" bir monitöre 8K vermek pek mantıklı değil, aynı fiyata 27" çok daha iyi monitörler var.
çok takılma al gitsin kafayı yersin yoksa istediğin gibi ürün de aalamzsınİşte bende biraz takıntılıyim eski monitörum 24 olduğu için 27 inç alirsam fark olur arada
2. Monitörü de 27 inç yapabilirsin. 24 inç e o kadar para verene kadar 2. monitörünü de yenilemiş olursun.İşte bende biraz takıntılıyim eski monitörum 24 olduğu için 27 inç alirsam fark olur arada