IPS vs VA - Hangi paneli seçmeliyim?

Acapella

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve aynı zamanda da oyun oynuyorum hangisi işimi daha iyi görür.

Bu arada va panel olandan dp kablosu çıkıyor diğerinden çıkmıyor.

Ips panel olani al renk canliligi bakimdan daha iyi

Arkadaşlar Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve aynı zamanda da oyun oynuyorum hangisi işimi daha iyi görür.

VA = Daha az tepki süresi Siyah ve beyazlar daha iyi
IPS = Daha iyi renk kalitesi
Ips ekranda siyahlar çok kötü ama renkler çok iyi siyahlar cidden kötü yani adamı göremiyorsun

IPS

Çoğu yorum ips ekran yönünde. Peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir monitör var mı pivot özellikli

Merhaba , Eğer Marka Değiştirmek İstersen , Benim Kullandığım ve Tavsiye Edebileceğim Güzel Bir Monitör Var.
HDR400 Destekliyor 1MS 144HZ Hoperlor Mevcut İPS Panel , Pivot Özelliği ve Gayet Menunum.

Merhaba , Eğer Marka Değiştirmek İstersen , Benim Kullandığım ve Tavsiye Edebileceğim Güzel Bir Monitör Var.
HDR400 Destekliyor 1MS 144HZ Hoperlor Mevcut İPS Panel ve Gayet Menunum.
Fiyatı beni aşıyor ama bu ekran bir ara 1700 1800 civarına indi diye hatırlıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
Çoğu yorum ips ekran yönünde. Peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir monitör var mı pivot özellikli
KANKAM İPS ÖNERİRİM AMA İLLA ASUS OLUCAK DEMİYOSAN AOC24G2U ÖNERİRİM BENDE KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM

Post automatically merged:

KANKAM İPS ÖNERİRİM AMA İLLA Asus OLUCAK DEMİYOSAN AOC24G2U ÖNERİRİM BENDE KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM

İPS DAHA İYİDİR İLLA Asus OLCAK DEMİYOSAN BUNU ÖNERİRİM BENDE KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM

MESAJ GİTMEMİŞ DİYE TEKRAR ATTIM GİTMİŞ .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,279
Üyeler
191,060
Son üye
yasaltefeci
Geri