Lenovo IdeaPad s145laptop modeli ney ram gerçekten onboard mı bakayım
Evet laptopunda 4gb onboard ram mevcut. 1 adet te takılıp çıkarılabilir slot mevcut büyük ihtimalle adam rami çalmamış. Slot rami de sökmüş olabilir ama sadece onboard ram ile çalışmayabilir bilgisayar. Çünkü slotu yükseltme amaçlı koymamışlar gibi çünkü sana slot dolu gelmiş emin olamadım. Bu arada bilgisayar hiç mi açılmıyordu yoksa açılıp ekrana görüntü mü gelmiyorduLenovo IdeaPad s145
Açılıyordu görüntü geliyordu sonra kapanıyordu (logodan sonra) ben açıp slot Rami temizledim yarım saat bir saat gitti sonra yine kapandıEvet laptopunda 4gb onboard ram mevcut. 1 adet te takılıp çıkarılabilir slot mevcut büyük ihtimalle adam rami çalmamış. Slot rami de sökmüş olabilir ama sadece onboard ram ile çalışmayabilir bilgisayar. Çünkü slotu yükseltme amaçlı koymamışlar gibi çünkü sana slot dolu gelmiş emin olamadım. Bu arada bilgisayar hiç mi açılmıyordu yoksa açılıp ekrana görüntü mü gelmiyordu
ilgili mesaj da belirtmişler.Yeterince açık da yazılmış...İstedigimi yazarım kanka ramın 4e düşücegini soylememiş ama iade istiyoruz
Kardes bilgisayardan anlamadigin besbelli onboardi belliki bilmiyorsun oyuzden bos yapmaİstedigimi yazarım kanka ramın 4e düşücegini soylememiş ama iade istiyoruz
Onboardli ramden uzak dur kardesim tavsiyemlaptop modeli ney ram gerçekten onboard mı bakayım
Katılıyorum. Onboardlı rami olan bi pc iyi değildir zaten. Büyük ihtimalle onboard ram yolunda sorun var. Adam rami iptal etse bile sorun çıkarıyor. Senin eleman sorunu çözmek yerine sorunlu şeyi sökmüş komple haliyle sorunlu kısım diğer rami de etkiliyor büyük ihtimalle.Kardes bilgisayardan anlamadigin besbelli onboardi belliki bilmiyorsun oyuzden bos yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onboardli ramden uzak dur kardesim tavsiyem
İstedigimi yaparım kanka iade istiyoruzKardes bilgisayardan anlamadigin besbelli onboardi belliki bilmiyorsun oyuzden bos yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onboardli ramden uzak dur kardesim tavsiyem