xiaomi önermiyorum emmc veya güç problemleri çok oluyor next start 4k pro alabilirsiniz bütçeniz nedir tam olarak söylerseniz daha iyi öneri yapabilirimHocam aynı konuyu açacaktım, açıldığını görünce yazayım dedim. Ben de araştırıyorum. Siz aldınız mı? Bu arada aklımdaki var;
XIAOMI MI TV BOX S (3.NESİL) SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIAOMI MI TV BOX S (3.NESİL) SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Deneyim sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
2-3 bin lira arasıxiaomi önermiyorum emmc veya güç problemleri çok oluyor next start 4k pro alabilirsiniz bütçeniz nedir tam olarak söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim
bunu al geç hocam hiç kafanı yorma2-3 bin lira arası
xiaomi önermiyorum emmc veya güç problemleri çok oluyor next start 4k pro alabilirsiniz bütçeniz nedir tam olarak söylerseniz daha iyi öneri yapabilirim
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 1000Mgbit internetim var Ethernet desteği olan ve bu interneti destekleyecek en kötü 4K destekleyen Android TV BOX önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. 5K'ya kadar çıkabilirim bütçe olarak.
xioami stick emmc sorunu diye googlede aratırsan ne kadar sorunlu bir cihaz olduğunu helede stick modeli için öğrenirsinNeye göre önermiyorsun mesela? 2 senedir Stick modelini kullanıyorum, hiç bir sıkıntı çekmedim.
5k ya kadar çıkmana gerek yok. Xiaomi'nin modellerine bakabilirsin, 2 senedir Stick kullanıyorum.
xioami stick emmc sorunu diye googlede aratırsan ne kadar sorunlu bir cihaz olduğunu helede stick modeli için öğrenirsin
Bu gayet iyi xiaomi alma.
bunu al geç hocam hiç kafanı yorma
Size katılıyorum xiaomi hem daha pahalı hem de ethernet girişi falan yokBende NEXT Pro 4K var 1350 ye aldım amcamda Mİ TV Box Gen 2 var 2350 ye aldı kesinlikle NEXT daha iyi
Birde 8gb depolama var bir şeye yetmiyor. NEXT 16gbSize katılıyorum xiaomi hem daha pahalı hem de ethernet girişi falan yok
5 k ya kadar xiaomi den daha iyi cihaz varNeye göre önermiyorsun mesela? 2 senedir Stick modelini kullanıyorum, hiç bir sıkıntı çekmedim.
5k ya kadar çıkmana gerek yok. Xiaomi'nin modellerine bakabilirsin, 2 senedir Stick kullanıyorum.