suhacelik0
80+
iptv kullanmak için bana ulaşabilirsiniz insta:suhacelik0
Hocam nasıl ulaşabilirim Telegram linki atabilir misiniz5g kullanıyorum
hocam hangi sağlayıcı sadece meraktan soruyorumBenim kullandığım böyle özelden yazan arkadaşlara yardımcı olurum. Paneli falan çok güzel yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ben cep web tv den izliyorum.
Alıntıyı görüntüle
galiba korsan yasağı sadece video oyunlar için var zaten günah olmasına rağmen korsan oyun oynarsan sıkıntı ancak maçlar için kıyağımız var. Bi brezilya olmasak da futbol yönünden garip bağlılıklarımız var ancak brezilya başka bir seviye. Orada halkın ekmeğini al suyunu al futbolunu alma.Ülkemizde yasal değil ve forumdada bu tarz konuşmalar yasak diye biliyorum
IPTV çok güzel bişey içinde yok yok bütün kanallar maçlar filmler belgeseller eğitimler daha birçok şey var internet iyiyse sıkıntı yaşamazsınız ama kaliteli bir yayın olacakben telefondan inat tv kullanıyorum büyük bir takımın bir maçını fena olmayan şekilde izliyorum derbiler idare eder ama takımların avrupa maçlarında çöküyor.
iptv ne kadar kasar? Ve nasıl kullanacağımızı gösteren bir video var mı?
@Kürşat Kütükçü
Benim bi akrabam kullanıyordu babam da düşünüyordu da şu an inat tv'den gidiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba korsan yasağı sadece video oyunlar için var zaten günah olmasına rağmen korsan oyun oynarsan sıkıntı ancak maçlar için kıyağımız var. Bi brezilya olmasak da futbol yönünden garip bağlılıklarımız var ancak brezilya başka bir seviye. Orada halkın ekmeğini al suyunu al futbolunu alma.
Hocam referans istiyolar nasıl oluyor bu durum5g kullanıyorum